Strandvejen 68, 1. 25., 3770 Allinge

Sandvig, strandvejen 68 1 25 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk ferielejlighed med panorama havudsigt over Østersøen!

Lejligheden, der er en del af en populær og markant bebyggelse på selve Strandvejen – med en beliggenhed så perfekt, som det overhovedet kan lade sig gøre – kun få meter til klipperne og Østersøen, nær den skønne badestrand og strandpromenade i Sandvig og med gåafstand til Allinge by, der med sit hyggelige havnemiljø, gode indkøbsmuligheder, Folkemødet og restauranter skaber de helt perfekte rammer for at nyde Bornholm.
Den kendte restaurant Nordlandet er placeret i bebyggelsen, således at man har mulighed for en udsøgt mad- og vinoplevelse kun 2 minutter fra lejligheden.
Desuden ligger den helt unikke nordbornholmske natur nærmest “lige udenfor døren”, med de fredede helleristninger ved Langebjerg, Hammershus og de flotte naturstier på hele Hammerknuden. Her er der nem adgang til den aktive ferie – og hvis man foretrækker en stille stund i solstolen med fri udsigt over havet, så kan det klares på stedet.
Grunden er flot anlagt med bl.a. følgende: Fælles parkeringsplads. Smukke og nyanlagte terrasse-/gangarealer. Flot græsplæne med naturlig beplantning, direkte til klippekysten – med badestige til morgendukkerten.
Lejligheden indeholder: Entré/fordelingsgang. Flisebadeværelse med toilet, håndvask, bruseafsnit, spa, gulvvarme og vaskemaskine. Hyggelig opholdsstue med dobbelt fransk altan direkte til havet – med fantastisk havudsigt. Åbent køkken – åbent til opholdsstue. Stort soveværelse med skabe og udgang til dejlig solterrasse.
OBS: Der foreligger udlejningsaftale med bureau for 2022 – med god lejeindtægt.
Lejlighed er lige til at tage i brug – og fremstår både flot og indbydende!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandvejen 68, 1. 25., 3770 Allinge2.495.000 kr.45.364 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.486 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 55 ㎡Grund: 7558 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 2007

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x