Dalgas Alle 111 2-mf, 7800 Skive

7800 dalgas alle 111 2 mf 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Perfekt beliggenhed med udsigt og moderne faciliteter

Lejligheden byder på en lys entre, et gæstetoilet med bruser, hvor der pt. er installeret vaskemaskine og tørretumbler og et værelse. Det rummelige køkken har en hyggelig spiseplads, og opholdsstuen har udgang til en stor altan med markise og faste altankasser, perfekt til afslapning og udendørs middage. En ekstra stue med adgang til altanen giver ekstra plads til familieaktiviteter eller gæster. Fordelingsgangen fører til et badeværelse og et soveværelse med faste skabe, hvilket sikrer god opbevaringsplads.

Nylige forbedringer inkluderer akustiklofter i opholdsrummene og nyere parketgulve, hvilket bidrager til en moderne og behagelig atmosfære. Adgangen til lejligheden sker via et trappetårn med en kort svalegang, og der er overdækket parkeringsplads ved boligen samt eget depotrum.

Ejerforeningen tilbyder en række fællesfaciliteter, herunder cykelkælder, vaskerum, gildesal, værksted, sauna og fælles grønne områder, hvilket gør det nemt at nyde et socialt og aktivt liv.

Beliggenheden er en af lejlighedens store fordele. Kulturcenter Skive med biograf, svømmebad og idrætshaller ligger tæt på, og der er kort afstand til daginstitutioner samt alle former for skoler og uddannelse. Industriområdet med mange arbejdspladser er også en kort køretur væk, og de naturskønne områder ved Karup Å og Skive plantage tilbyder rig mulighed for udendørs aktiviteter.

Denne lejlighed er en sjælden mulighed for at bo i et attraktivt område med alle nødvendige faciliteter inden for rækkevidde. Gå ikke glip af chancen for at gøre denne fantastiske lejlighed til dit nye hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dalgas Alle 111 2-mf, 7800 Skive1.150.000 kr.8.456 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.839 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 136 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1979

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x