Hjortøvej 2, 4652 Hårlev

4652 hjortovej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne etplansvilla med lave energiudgifter i Hårlev

Ud til Hårlevs skønne, grønne områder ligger denne familievenlige etplansvilla med integreret garage og en herlig have på Hjortøvej 2. Huset er opført af Danhaus i 2013 og takket være solceller og jordvarme kan I se frem til et hjem med lave energiudgifter. Indenfor breder en veludnyttet planløsning på 143 kvadratmeter sig over lyse, åbne opholdsrum, tre værelser, to badeværelser samt et bryggers. Udenfor venter en solrig have med hyggelige opholdsmiljøer.

I ankommer via bryggerset, der også fungerer som hjemmets entré. Herfra træder I ind i det rummelige køkken-alrum, hvor I får frit udsyn til spiseafdelingen fra det stilrene Invita-køkken. Det åbne rumforløb leder videre til stuen, som har et behageligt lysindfald i løbet af dagen fra høje vinduer vendt mod syd og vest.

Soveafdelingen byder på tre indretningsvenlige værelser, hvoraf et af disse er en luksuriøs forældresuite med walk-through-closet og et pænt badeværelse med samme Invita-elementer som køkkenet. Det andet badeværelse tilgås via bryggerset.

I sommerhalvåret er der masser af muligheder for at nyde det dejlige vejr i den velanlagte have. To sydvendte terrasser tilbyder skygge og læ, en under tagets udhæng og en under pergolaens grønne tag af stenfrie druer. Boldspil er der rigeligt med plads til på den store plæne, og i køkkenhaven kan I dyrke jeres egne grøntsager.

I bosætter jer i et roligt og naturskønt villakvarter med masser af grønne områder lige uden for døren. Indkøbsmuligheder og pasningstilbud til de små nås nemt til fods, mens cykelturen til Hotherskolen klares på seks minutter via de sikre stier. Hårlevhallen tilbyder et væld af spændende fritidsaktiviteter, og på Hårlev Station kører Østbanen regelmæssigt mod Køge og Roskilde.

Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjortøvej 2 , 4652 Hårlev3.150.000 kr.19.861 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.719 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 143 ㎡Grund: 908 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2013Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-05 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x