Stationsvej 13B, 4320 Lejre

4320 stationsvej 13b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

HISTO- RISK NÆRMILJØ

Det er historiske vingesus, der blæser omkring denne skønne ejendom i Lejre. Det gælder lige fra Ledreborg Slots prægtige omgivelser til Sagnlandet Lejre, der fortæller om en spændende danmarkshistorie. Landskabet er tilsvarende af dragende format, og den ejendom, I nu kan overtage, falder smukt ind i det hele ved at have egen skov. Grundens 5.257 kvadratmeter giver gennemgående mange muligheder, og på den naturskønne grund skal I selvfølgelig også bemærke den dejlige etplansvilla.

I ankommer på en flisebelagt gårdsplads, der indleder ejendommen med en gulstensvilla med rødt tag og en garage, der matcher udtrykket. Husets vinduer blev skiftet til trelagsglas med aluminiumsrammer i omtrent 2022, og solcellerne kom til i 2023, så der er gode energioptimeringer. Det gælder ligeledes for luft-til-vand-varmepumpen, som spiller sammen med gulvvarmen.

Familien samles i opholdsmiljøet, hvor køkken-alrummet og stuen forbindes af franske døre. Tryl lækkerier frem i det U-formede køkken, mens børnene dækker op i alrummet på en hverdagsaften. Kommer der gæster, kan I jo pynte op med langbord i stuen, som også snildt gøres hyggelig med det bløde møblement. På sommerdage slår I helt sikkert terrassedørene op og inviterer sommerbriser og stemningen af natur indenfor.

Efter selskabelige stunder går I til ro i de gode værelser, og mon ikke forældrene indtager det separate værelse med en terrassedør. Herved er der også et badeværelse, mens det andet badeværelse ligger ved de resterende tre værelser og bryggerset.

Træd ud og se mulighederne i den store grund. Der har tidligere været holdt hest, hvor læskuret blev benyttet af islænderheste, men siden er det omdannet til en pavillon med læfyldte siddepladser. Måske tænker I noget helt andet – uanset vil I elske stunder i det fredelige udemiljø, der inviterer fuglelivet helt tæt på. Træerne er høje og ranke med blandt andet egetræer og et meget gammelt bøgetræ.

Naturen lokker jer ud på lange vandreture, hvor sagnlandet kan bidrage med kulturelle og historiske oplevelser til rygsækken. På vejen passerer I det smukke slot med tilhørende park, og I har heller ikke lang til Ledreborg Golfklub. I hverdagen er det omvendt den korte gåafstand til togstationen, indkøb og den velrenommerede Allerslev Skole, som vækker begejstring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stationsvej 13B , 4320 Lejre6.650.000 kr.34.015 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.462 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 166 ㎡Grund: 5257 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1995Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-03 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x