Middelfartvej 233, 5464 Brenderup Fyn

5464 middelfartvej 233 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa, tæt på by, natur og strand

Velkommen til denne charmerende og unikke villa, som tilbyder det gode blanding af ældre charme og moderne komfort, placeret i hjertet af Brenderup, kendt for sit aktive foreningsliv og nære fællesskab. Ejendommen er beliggende tæt på skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, og samtidig med skøn natur i baghaven og forfriskende badestrande blot 4 km væk.

Denne villa oser af karakter og indeholder et godt, stort bryggers med praktiske klinker, et stort og lyst køkkenalrum med et køkken fra 2009, hvorfra der er adgang til praktisk viktualierum. Fra spisestuen er der adgang til både et badeværelse med bruseniche og en hyggelig stue. Stuen, som er hjertet af hjemmet og her er mulighed for at nyde de skønne aftener med varmen fra både brændeovn og en energieffektiv varmepumpe, der sikrer et behageligt indeklima året rundt. Fra stuen er der adgang til en velindrettet forældreafdeling med soveværelse, walk-in closet og et ældre badeværelse, som kræver renovering.

På villaens første sal finder du et stort disponibelt rum, som i dag anvendes som multirum, perfekt til leg, hobbyer eller hjemmekontor, samt et ekstra værelse, der tilbyder mange anvendelsesmuligheder. Vinduerne, der vender mod haven, blev udskiftet i 2019, og taget er ligeledes fra 2009, sikrende at boligens ydre står skarpt og funktionelt.

Denne ejendom er en sand perle for dem, der værdsætter både historiens charme og det moderne livs bekvemmeligheder. Oplev selv, hvordan Middelfartvej 233 kan blive dit nye drømmehjem i skønne Brenderup. En ejendom, der ikke blot tilbyder et hjem, men en livsstil tæt på både by og natur….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Middelfartvej 233 , 5464 Brenderup Fyn995.000 kr.7.210 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.694 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 130 ㎡Grund: 1399 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1874Sidste tilstandrapport er fra: 2009-01-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x