Themsvej 8, 8240 Risskov

8240 themsvej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

På vandsiden i Risskov

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/9 – klik på billede –

Drømmer I om at bo centralt og i hyggelige omgivelser på vandsiden i Risskov, hvor I på blot 5 minutter kan gå ned til den dejlige Bellevue-strand og nyde områdets spændende specielbutikker og lækre restauranter? Så er denne beliggenhed helt ideel for jer. Denne charmerende villa har været i samme families eje i næsten 70 år og byder på et væld af muligheder for at skabe jeres drømmehjem.

Villaen er opført i klassiske røde mursten med skifertag og fremstår velholdt med en vidunderlig, solrig have, der inviterer til både afslapning og leg.

Grunden på 895 m2 er omfattet af lokalplan 210, som giver Jer mulighed for at opføre en ny drømmebolig med en bebyggelsesprocent på 25%, en højde på op til 8,5 meter. En ny bolig må opføres i 1½ plan.

Boligens stueplan rummer en lys og rummelig stue med plads til både spiseafdeling og hyggeligt opholdsområde. Det charmerende køkken har en mindre spiseplads og med adgang til viktualierum. Derudover er der en praktisk entré med adgang til bryggers samt et ældre badeværelse med klassisk sanitet og brus. Et godt værelse og en endnu en praktisk entré med trappe til første salg fuldender etagen.

På første sal finder I 3 dejlige værelser, hvoraf 2 har udgang til altaner med udsigt over området. Her er også toilet og et uudnyttet loftsrum. Haven er perfekt til børneleg og boldspil, og her er også muret garage samt et ældre udhus opført i træ.

Ejendommen sælges for et dødsbo.

Kontakt EDC Mæglerne Risskov for nærmere information – måske er dette stedet, hvor jeres boligdrømme kan blive til virkelighed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Themsvej 8 , 8240 Risskov8.995.000 kr.54.781 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.968 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 164 ㎡Grund: 895 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1959Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x