Rugmarken 6, 3550 Slangerup

3550 rugmarken 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stor 1 1/2 plans villa på 206 kvm og tilsvarende mange muligheder, samt nær på Slangerups natur

Stor 1 1/2 plans villa på 206 kvm og tilsvarende mange muligheder, samt nær på Slangerups natur

Et stort hus med mange værelser står nu til salg i Slangerup! Det gør det på en lille, blind villavej kun et kort smut fra Slotsmosen og Lystrup Skov. Det her er med andre ord en oplagt base for familien, som ønsker sig plads, fredelige omgivelser og mange spændende muligheder for indretning og for at sætte eget præg – hvis I vil.

Først til førstehåndsindtrykket. I mødes nemlig af en gedigen villa i halvandet plan i røde mursten og med altan mod syd på første sal. Grunden er 825 kvadratmeter stor, og det betyder selvfølgelig, at der også er god plads og gode ude-oplevelser: Haven orienterer sig mest af alt mod både syd og vest, og det betyder sol i dagens bedste timer. I kan nyde den på fliseterrassen, eller I kan slå jer ned på den store græsplæne, som indrammes fint af både hæk og hegn til næsten alle sider. Der er desuden carport til bilen og redskabsskur til haveredskaberne og overvintrende blomster.

Bag hoveddøren gemmer sig intet mindre end 206 kvadratmeter. De fordeler sig over en rummelig entré/hall, som binder etagerne sammen, fire gode værelser, to badeværelser, et bryggers med egen indgang, et køkken og to stuer. Sidstnævnte kommer med pejs og brændeovn, og i det hele taget emmer boligen af en hyggelig og hjemlig atmosfære. Har I brug for et femte værelse, er det let at etablere, og ellers har I her et hus, som er delvist renoveret/moderniseret såvel ude som inde – jeres eget præg kan I derfor sætte i jeres eget tempo og lige efter jeres ønsker.

Beliggenheden sætter en stor, flot prik over iet. Rugmarken er en lille, lukket villavej, og for enden ligger et grønt fællesareal med fodboldmål og legeplads – med andre ord er der tale om en super børnevenlig placering, og det understreger den korte afstand til Børnehuset Bakkebo. På godt fem minutter kan man cykle til skole og til det aktive foreningsliv i hallen, på fodboldbanerne og i svømmehallen. Derudover byder Slangerup på en hyggelig bymidte og dejlig natur: Lige om hjørnet lokker stierne ud mod Slotsmosen, og Lystrup Skov kan opleves både i løbesko, på den tohjulede og om natten som gæster i skovens to shelters.

Og pendler I? Så får I ikke andet end ca 35 minutters kørsel til København K.

Kan I forestille jer at bo her? Kom en tur med til Slangerup – book en personlig fremvisning eller kom til “åbent hus med tilmelding”….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rugmarken 6 , 3550 Slangerup3.995.000 kr.19.945 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.093 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 206 ㎡Grund: 825 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 2018-04-13 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x