Blåbærhaven 20 1-th, 2980 Kokkedal

2980 blabaerhaven 20 1 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lys og rummelig lejlighed med super beliggenhed

Med en super beliggenhed i Kokkedal i et roligt og trygt kvarter med store, grønne og velholdte fællesarealer og ganske korte afstande til både Kokkedal Skole, indkøb og skøn natur, udbydes nu en velholdt, lys og veldisponeret lejlighed. Her bliver I en del af et eftertragtet kvarter, hvorfra stisystemer og trafiksvage veje fører rundt til alle områdets mange tilbud og muligheder.

En god entré inviterer indenfor. Her er indbygget skab og videre adgang ind i den skønne bolig. Her finder I tre gode og indretningsvenlige værelser, et hyggeligt spisekøkken, badeværelse med brus og en stor, lys og indbydende stue med videre adgang til en skøn, overdækket og glasinddækket altan, der fungerer som en hyggelig udestue, hvor aftensolen kan nydes.

Lejligheden fremstår lys, velholdt og pæn og her er foretaget flere lækre opdateringer. Her er blandt andet udskiftet gulve, opsat flotte akustikpaneler og skabt en luksuriøs effekt i stuen med sænket loft og indirekte lys.

Beliggenheden er et super udgangspunkt for den aktive familie. Her har I kort afstand til alt hvad der kræves for at alle ender nemt mødes i hverdagen for alle familiemedlemmer, med gåafstand til indkøb, fritidsaktiviteter, station og daginstitutioner og station.

Ejerforeningen er sund og veldrevet, og der er unikke fællesfaciliteter som eksempelvis swimmingpool, fitness, sauna og meget andet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Blåbærhaven 20 1-th, 2980 Kokkedal1.895.000 kr.21.056 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.043 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 90 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1973

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x