Birkevænget 1, 8732 Hovedgård

8732 birkevaenget 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Nyere kvalitetsvilla med isoleret værksted og dobbelt garage

Velkommen til denne fantastiske villa, bygget i 2012, som tilbyder et moderne og stilfuldt hjem for den kræsne køber. Med et boligareal på 152 m2 fordelt på ét plan, er denne ejendom ideel for både førstegangskøbere, børnefamilier og modne par. Huset er super velholdt og kræver et minimum af vedligeholdelse, hvilket gør det nemt at flytte ind uden bekymringer.

Indretningen er lys og moderne med HTH inventar i hele huset samt smukke gulve, der giver en følelse af luksus. Der er højt til loftet i køkken-alrum, hvilket sammen med de store vinduespartier sikrer masser af naturligt lysindfald. Gulvvarme overalt i huset samt et Nilan ventilationsanlæg sørger for optimal komfort året rundt.

Ejendommen har træ-alu vinduer og sort betontagsten, som ikke kun ser elegante ud men også bidrager til husets lave vedligeholdelsesbehov. Kloaksystemet er separeret, og opvarmningen sker via fjernvarme.

For dem der elsker at arbejde med hænderne eller har brug for ekstra opbevaringsplads, byder villaen på et stort isoleret værksted samt en dobbelt garage. Udenfor finder du en dejlig lukket have, hvor privatlivet er sikret. Haven inkluderer blandt andet en overdækket terrasse – perfekt til hyggelige stunder med familie og venner uanset vejret.

Beliggenheden kan heller ikke være bedre; ejendommen ligger i en aktiv by under konstant udvikling. Her får du det bedste fra begge verdener: tæt på naturen samtidig med kort afstand til skole, sportstilbud og indkøbsmuligheder. Desuden er det nemt at komme til større byer som Århus og Horsens takket være gode vejforbindelser.

Denne villa henvender sig bredt; hvad enten du søger dit første hjem eller ønsker plads til familien eller drømmer om at nyde livet som modent par i rolige omgivelser – her får du alt hvad hjertet begærer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkevænget 1 , 8732 Hovedgård3.398.000 kr.19.988 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.196 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 152 ㎡Grund: 952 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2012Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x