Søvej 23, 9640 Farsø

9640 sovej 23 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Unik funkisvilla med udsigt over Farsø Søanlæg

Velkommen til en sjælden perle i Farsø – en arkitekttegnet funkisvilla, der skiller sig ud som en af byens ikoniske boliger. Beliggende højt over Farsø Søanlæg, tilbyder denne villa ikke blot enestående udsigt, men også en modernistisk elegance, der harmonerer med naturens skønhed. Villaens placering på en lukket villavej og dens 829 m² store grund sikrer en følelse af både privatliv og samhørighed med omgivelserne.

Unikt design og håndværk: Denne villa er et enestående eksempel på funkisstilens tidløse æstetik, præget af rene linjer, åbne rum og store vinduespartier, der maksimerer lysindfaldet og den betagende udsigt over søanlægget. Huset er løbende blevet opdateret og fik en omfattende renovering i 2007, hvor der blev tilføjet moderne bekvemmeligheder som nye vinduer, stilfuldt køkken og badeværelser samt elegante gulve.

Indretningsdetaljer:

Entre: Træd ind i den rummelige entre, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd. Her finder du praktisk garderobeopbevaring og skjulte faciliteter til vaskemaskine og tørretumbler bag stilfulde skydedørslåger.

Køkken: Hjertet i denne bolig er det store spisekøkken fra Invita, der imponerer med sin massive træbordplade og generøse skabs- og skuffeplads. Her er der tænkt på både æstetik og funktionalitet, med gulvvarme for optimal komfort.

Stue: Den store vinkelstue er et kapitel for sig. Her strømmer dagslyset ind gennem panoramavinduet, som indrammer den fantastiske udsigt over Farsø Søanlæg. Fra stuen er der direkte adgang til en sydvendt overdækket terrasse – et perfekt sted til at nyde solnedgangen og rolige stunder. Stuen rummer plads til både spiseafdeling og sofagruppe og der er god plads til gæster.

Soveværelse og værelser: Det elegante soveværelse har en integreret walk-in closet, der sikrer plads til garderoben i en diskret indramning. Der er yderligere to værelser og et gæstetoilet, som gør huset ideelt for både familier og dem, der har brug for ekstra rum til gæster eller kontor.

Badeværelser: Hovedbadeværelset er udstyret med en rummelig bruseniche og stilfulde opbevaringsløsninger under vasken.

Udendørs Arealer:

Garage og Skur: Den integrerede garage med elektrisk fjernbetjent port gør hverdagen lettere, mens haveskuret giver ekstra opbevaringsplads til redskaber og udstyr.

Have: Den velanlagte have er et udtryk for enkel elegance, udlagt med græsplæne og stisystemer i herregårdsbelægning, som giver en fornemmelse af orden og ro. Den sydvendte terrasse er ideel til udendørs ophold, hvor man kan nyde både sol og skygge.

Livet i Farsø: Farsø er en by, der kombinerer det bedste fra to verdener – byens praktiske bekvemmeligheder og naturoplevelser lige uden for døren. Med alt fra specialbutikker og dagligvareforretninger til det centrale indkøbscenter samlet under ét tag, er alt inden for rækkevidde. Det aktive lokalsamfund byder på et væld af aktiviteter for både unge og ældre, og de mange stisystemer gør det nemt og sikkert at færdes til fods eller på cykel.

Farsø Søanlæg er byens grønne hjerte, en smuk park, hvor du kan nyde fredelige gåture eller blot slappe af ved vandet. På kort afstand finder du også naturskønne områder som Uhrehøjeplantage og kyststrækninger ved Ertebølle Strand, Trend Strand og Hvalpsund, der alle tilbyder fantastiske udflugtsmuligheder.

Denne arkitekttegnede funkisvilla repræsenterer en unik mulighed for at bo i en bolig, hvor moderne komfort møder enestående design og en af Farsøs bedste beliggenheder. Med sin særlige charme og kvaliteter er den perfekt for dem, der søger et hjem med karakter og enestående udsigt.

Villaen er ideel til parret med store børn eller seniorparret.

Vil du se huset ? Bestil en fremvisning allerede i dag, vi er klar på tlf. 70202511….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søvej 23 , 9640 Farsø2.295.000 kr.15.882 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.778 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 135 ㎡Grund: 829 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2023-10-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x