Hesselvej 53, 9640 Farsø

9640 hesselvej 53 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skab dit drømmehjem i naturskønne omgivelser

Hesselvej 53, 9640 Farsø, tilbyder en enestående mulighed for dig, der ønsker at skabe dit drømmehjem i naturskønne omgivelser. Denne ejendom er ideelt placeret højt i landskabet, hvilket giver en fantastisk udsigt til Limfjorden fra grunden.

Grunden strækker sig over 19.715 m² (næsten 2 hektar), hvilket giver rigelig plads til både bolig og eventuelle udendørs aktiviteter. Der er endda mulighed for mindre dyrehold, som eksempelvis heste, hvis det er noget, du drømmer om. Hvis du blot ønsker god plads og privatliv omkring dig, er denne grund ligeledes et oplagt valg.

På grunden er der allerede etableret en sokkel samt afløb til både ny beboelse og garage/udhus, hvilket gør det nemt for den nye ejer at fortsætte med udviklingen af ejendommen. Dette giver dig mulighed for at bygge videre på de eksisterende installationer og realisere dine egne visioner for stedet.

Der findes også en ældre beboelse på grunden, som kan udgøre en del af din plan eller eventuelt fjernes efter behov. Denne ejendom er en unik chance for at skabe et hjem, hvor natur, udsigt og rummelighed går op i en højere enhed.

Beliggende i Skovbakker som byder på fantastiske vandreruter i det smukke fjordlandskab. Lige i nærheden er herregården Hessel som er Danmarks sidste helt stråtækte herregård og er indrettet som landbrugsmuseum. 3 km til Hvalpsund, med velfungerende sejl-/ro og kajakklub, golfklub, vinterbadeklub, gode spisesteder og indkøbsmuligheder. Bare 10 km til Farsø med indkøbscenter og en afdeling af Aalborg Universitetshospital, og ca. 20 km til Vesthimmerlands Kommunes største by, Aars…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hesselvej 53 , 9640 Farsø2.295.000 kr.23.065 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.359 kr/mdrLandejendomEnergimærke: GStørrelse: 85 ㎡Grund: 19715 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1884

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x