Færøvej 7, 9670 Løgstør

9670 faerovej 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende familiehus med moderne komfort

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/9 – klik på billede –

Hvis du søger en bolig, der kombinerer moderne komfort med klassisk charme i et attraktivt kvarter, er Færøvej 7 i Løgstør lige noget for dig. Dette velholdte hus på 123 m², oprindeligt opført i 1965 og løbende renoveret, tilbyder en sjælden mulighed for at flytte direkte ind i en bolig, hvor der er tænkt på alle detaljer.

Boligens fire værelser er lyse og rummelige, perfekte til at tilpasse familiens behov, hvad enten det drejer sig om soveværelser, børneværelser eller hjemmekontor. Badeværelset er renoveret til en høj standard med en stor, moderne bruser og flotte skabe fra 2015. Som en ekstra luksus er der gulvvarme i både badeværelse og bryggers, hvilket gør morgenrutinen til en fornøjelse, selv på de koldeste dage.

Opvarmning via fjernvarme sikrer en behagelig temperatur året rundt, samtidig med at det er en økonomisk løsning, som giver dig ro i sindet. Når du træder ud i haven, møder du en sand oase af ro og idyl. Her kan du nyde hyggelige stunder i en dejlig have med et stort drivhus, ideelt til grønne projekter, og et pragtfuldt æbletræ, som hvert år giver store røde æbler.

Men det er ikke kun huset, der gør Færøvej 7 til noget særligt. Beliggenheden i et roligt og eftertragtet kvarter i Løgstør gør dette hjem til en perle. Her bor du tæt på naturen, den charmerende havn og byens mange faciliteter, fra gode indkøbsmuligheder til skoler og daginstitutioner. Alt er lige i nærheden, hvilket gør hverdagen både nem og bekvem.

Færøvej 7 er mere end blot en bolig – det er et sted, hvor du og din familie kan skabe uforglemmelige minder i mange år fremover. Her får I et hjem, der er skabt til at blive nydt, både inde og ude, og hvor alle detaljer er tænkt igennem.

Denne ejendom skal ikke blot ses, men også mærkes. Det er et sted, der venter på at blive dit næste kapitel i livet. Vi glæder os til at vise dig, hvorfor Færøvej 7 er et hjem ud over det sædvanlige!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Færøvej 7 , 9670 Løgstør1.495.000 kr.11.482 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.318 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 123 ㎡Grund: 701 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x