Søvangsvej 15, 5300 Kerteminde

5300 sovangsvej 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa med plads til hele familien i skønne Kerteminde

TILMELD DIG ÅBENT HUS – HUSK AT ANGIV HVORNÅR DU ØNSKER AT ANKOMME

Velkommen til denne smukke og totalrenoverede villa, oprindeligt egentlig opført i 1959, men nu bragt fuldkommen ind nutidens moderne standarder. Her får du et kæmpe hus med plads til hele familien og som ligger på en stor, frodig grund på hele 1.469 kvadratmeter, perfekt til både afslapning på terrasserne og leg i haven.

Når du drejer ned ad Kertemindes (måske) mest hyggelige og charmerende allé, der mest af alt minder om den stemning du kun finder i de fiktive Hollywood film, kører du helt ned i bunden af det lukkede vænge. Du ankommer til det 282 kvadratmeter store hus, hvor trækronerne nærmest danner en port til din egen oase af fred og ro.

Huset er fordelt over to plan, og rummer 6-7 værelser, således der er rigeligt med plads til hele familien og gæster. Den fleksible planløsning gør det muligt at tilpasse rummene efter dine behov, hvad enten det er til soveværelser, hjemmekontor eller hobbyrum. Med 282 kvadratmeter kan man næsten forestille sig, at det altså IKKE er 6 kvadratmeter store værelser, vi ruller med – 6 kvadratmeter, vil vel udgøre knap halvdelen af det mindste værelse i huset.Flere af værelserne har desuden en hyggelig altan eller terrasselignende svalegang.

Med tre moderne badeværelser er der heller ingen, der skal stå i kø om morgenen. Ét er beliggende på førstesalen og de to andre i stueplan. Det store master bedroom har sit eget badeværelse, som fremstår fuldkommen unikt.

Ejendommens hjerte er det åbne opholdsområde, hvor køkken, spiseplads og stue smelter sammen i en harmonisk enhed. Her er der plads til både hverdagens hyggestunder og festlige sammenkomster. De store vinduespartier i stuen, trækker masser af lys ind og giver en skøn udsigt til den grønne have.

Til huset hører også en lille kælder, som er indrettet til praktisk bryggers og lidt opbevaring.Udendørs finder du et stort skur/værksted, som er perfekt til opbevaring og forskellige hobbyaktiviteter. Grunden giver også rig mulighed for at anlægge blomsterbede, en urtehave eller endda en mindre legeplads.

Boligen er beliggende i det eftertragtede Kerteminde, en by kendt for sin maritime charme og skønne badestrande. Her finder du alt, hvad hjertet begærer, fra hyggelige caféer og restauranter til spændende kulturelle oplevelser, som Johannes Larsen Museet og den årlige Kirsebærfestival. For de naturelskende er der kort afstand til både skov og strand, og Kerteminde Fjord byder på fantastiske muligheder for sejlads og fiskeri. Samtidig er der både skoler, daginstitutioner og et væld af idrætsaktiviteter og foreninger, hvilket gør den til et ideelt sted at slå sig ned for børnefamilier.

Hvis du drømmer om en indflytningsklar bolig, med plads til hele familien og lidt til, tæt på naturskønne omgivelser og tæt på både byliv og strand, så er det her du skal booke en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søvangsvej 15 , 5300 Kerteminde4.195.000 kr.14.637 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.087 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 282 ㎡Grund: 1469 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1959Sidste tilstandrapport er fra: 2021-03-25 check den her

Søvangsvej 15, 5300 Kerteminde

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

KERTEMINDE

Hos home Kerteminde kan vi med stor glæde præsentere denne betagende villa, med eminent beliggenhed for enden af blind villavej i roligt kvarter, omgivet at smuk natur, og med både Fjord og skov som nær nabo. Den imponerende villa rummer 282 boligkvadratmeter, der er renoveret med sans for detalje og kvalitet, med et smukt, råt og tidsløst udtryk, der i særdeleshed kommer til sin ret, med det generøse lysindfald, der strømmer ind i hele boligen. Vi byder ind i villaen, der er ideel til den plads…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søvangsvej 15 , 5300 Kerteminde3.995.000 kr.21.999 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.207 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 282 ㎡Grund: 1469 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1959Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-31 check den her