Hørtoften 9, 8700 Horsens

8700 hortoften 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Spændende gennemmuret kvalitetsvilla fra Uldum Huse med store værelser og super gode detaljer samt en stor dobbelt garage

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/9 – klik på billede –

Beliggende centralt i Lund ca. 10 min. kørsel fra Horsens C og kun få min. kørsel fra motorvej E45 ligger denne dejlige villa. Lund er en by i en rivende udvikling med mange tilflyttere. Skolen går til og med 9. klasse og der er nyere daginstitutioner med både vuggestue og børnehave. Idrætsanlægget med multihal og kunststofbane og byen indeholder desuden brugsen, Rema1000, bager og pizzeria.

Villaen har en fantastisk beliggenhed på et lukket vænge i helt rolige omgivelser.

Stor lukket have, hvor man kan nyde roen helt uforstyrret, lige fra morgenterrassen til eftermiddag og aftenstunden med hyggelige kroge og overdækket terrasse. En virkelig dejlig kombination af ro og fred, samtidig med man er helt tæt på legekammerater og alle byens faciliteter.

Denne imponerende villa opvarmes med fjernvarme, og suppleres med et stort solcelleanlæg. Udvendig er boligen et kapitel for sig med flere gode kroge og terrasser. Fra både køkken alrum og stue er der udgang til en stor lukket flisebelagt terrasse, hvor man kan sidde og nyde udsigten i haven.
Boligens planløsning har en rigtig god indretning med en stor børneafdeling bestående af 3 gode børneværelser, gæstetoilet samt bryggers med udgang til garage.
Husets hjerte er det store og lækre køkken/alrum, hvor der er plads til den helt store familie, med store dobbelt terrassedøre til overdækket terrasse. Stor stue med kontor, hvor der også her er adgang til overdækket terrasse. Derfra videre ind til et stort soveværelsesarrangement med egen badeværelse inkl. nedsænket badekar – så man virkelig kan få stresset af – ligeledes tilhørende walk-in.
Så her får man virkelig en perle med en nem og skøn have at holde med gode flisebelagte områder til at nyde solen. Der er gode terrasser på begge sider af huset, hvor solen kan fanges dagen lang, og hvor de gode danske sommeraftener i fred og ro kan nydes med grillen tændt.
En virkelig gennemtænkt villa med masser af plads, en god indretning og en fantastisk beliggenhed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hørtoften 9 , 8700 Horsens3.895.000 kr.19.417 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.961 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 179 ㎡Grund: 862 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2011Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-03 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x