Mullerupvej 32, 5540 Ullerslev

5540 mullerupvej 32 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende trævilla med idylliske omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/9 – klik på billede –

Velkommen til Mullerupvej 32 – Denne charmerende og pænt vedligeholdte trævilla fra 2008, kombinerer moderne komfort med en idyllisk beliggenhed. Huset, som også inkluderer en rummelig garage med to indgangsporte, er udstyret med boligens varmeforsyningsanlæg i form af varmepumpe og solcelleanlæg. Det medfører et imponerende energimærke, hvilket betyder, at varmeforbruget holdes lavt og komforten holdes høj. Derfor er boligen perfekt for dem, der søger både ro og luksus i smukke omgivelser.

Denne ejendom præsenterer en imponerende have, der byder på mere end blot græs og blomster. Haven er en ægte oase med et udekøkken og en rummelig træterrasse, ideel til sommeraftener med familie og venner. I haven finder man også en lille å, som snor sig gennem området fra en idyllisk sø, hvilket skaber en beroligende stemning. Ved åen ligger der desuden et bålsted, hvor man kan nyde aftener med hyggelige samtaler. Frugttræer spreder sig i haven og giver både skygge og lækre frugter. Som prikken over iet er der et flot vedligeholdt havehus med en fantastisk udsigt over søen – et perfekt sted til en stille stund eller kreativ fordybelse.

Når man træder ind i villaen, bliver man mødt af et stort køkken, der har rigelig plads til spiseplads. Her kan man nemt forestille sig hyggelige familiemiddage eller større selskaber. Køkkenet er moderne indrettet og giver plads til både madlavning og samvær.

Den tilstødende stue emmer af hygge. Stuen åbner op til en fantastisk udestue, hvor man kan nyde udsigten over den smukke have. Udestuen, med sine store vinduer og masser af lys, bliver hurtigt et yndet sted at opholde sig, uanset vejret udenfor. I stueplan finder man derudover både et badeværelse og et separat toilet, hvilket er praktisk for både gæster og familie. To værelser i denne etage tilbyder komfortable sovepladser eller mulighed for kontor og hobbyrum.

På husets 1. sal bliver man mødt af en stor, lys opholdsstue, som er udstyret med en stemningsfuld brændeovn. Her kan man samles på kolde vinteraftener eller blot nyde den rolige atmosfære. Fra opholdsstuen er der adgang til en altan, som tilbyder en enestående udsigt over den smukke have – en perfekt plads til morgenkaffen eller en stille stund med en bog. På begge sider af opholdsstuen ligger to rummelige værelser. Disse værelser kan bruges som soveværelser, gæsteværelser eller endda som kontor. Derudover er opholdsstuen i øjeblikket udstyret med et opsat køkken, hvilket gør det muligt, at have flere generationer boende under samme tag, hvis 1. salen og stueplan bliver opdelt.

Mullerupvej 32 er et unikt hjem, hvor både indre og ydre omgivelser er i top. Fra det velholdte træhus til den smukke have, er dette en ejendom, der inviterer til både afslapning og aktivt udeliv. En drømmebolig for dem, der søger en harmonisk kombination af natur og komfort.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mullerupvej 32 , 5540 Ullerslev2.995.000 kr.12.731 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.886 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 214 ㎡Grund: 3005 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2008

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x