Nr. Holtumvej 3, 7400 Herning

7400 nr holtumvej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Mulighedsrig ejendom kun 12 minutter fra Herning centrum

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/9 – klik på billede –

Hvis man ønsker at flytte på landet, kun 12 minutter fra Torvet i Herning, tæt på motorvejen i både syd og nordlig retning og bo på en gennemrenoveret og top velholdt ejendom, så er her en rigtig god mulighed.

Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne og glædes man ved at se råvildt dagligt i naturen, så kom forbi.

Ejendommen anvendes i dag til Yoga-studie med omklædningsfaciliteter, køkken / fællesrum og kontor. Bed & Breakfast med 4 dobbeltværelser med eget bad og fælles stort stue / køkken-alrum.

De gode bygninger har utallige anvendelsesmuligheder (bryggeri, virksomhed, dyre klinik / kennel, atelier, træningscenter, værksted m.m.), men fælles for dem alle er den gennemførte vedligeholdelse og modernisering.

Stuehuset har samme høje kvalitet og moderniseringsgrad som resten af ejendommen. Her er et dejligt stort køkken-alrum med et velindrettet køkken og masser af bordplads. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen med brændeovn. Udgang til hyggelige terrasser i næsten alle verdenshjørner. Stuehuset byder herudover på 5 værelser og to pæne og moderne badeværelser. Stuehuset er forsynet med gulvvarme i det meste af huset med undtagelse af stuen og det ene værelse.

Haven er let at vedligeholde og I finder plads til både får og høns hvis det har interesse. Der er gode bygninger til havens maskiner og til vinteropbevaring. Frugthave hvor der høstes æbler, pærer og brombær og den snorlige gårdsplads samt marker og let kuperet terræn indrammer denne skønne ejendom.

Der blev i september 2021 indlagt by vand samt installeret en cTc EcoAir 600M luft/vand varmepumpe så ejendommen i dag opvarmes energieffektivt og billigt.

Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nr. Holtumvej 3 , 7400 Herning4.495.000 kr.20.619 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.784 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 215 ㎡Grund: 27899 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1913

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x