Bakkenborgvej 14 1-tv, 4230 Skælskør

4230 bakkenborgvej 14 1 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lejlighed i etableret rigtig godt fællesskab

Hvem vil ikke gerne være en del af et super godt fællesskab?

På Bakkenborgvej i Skælskør findes der omkring 30 ejerlejligheder i forskellige størrelser. Initiativrige mennesker i foreningen har etableret et rigtig godt fællesskab. Der er lavet en fælles gårdhave, som alle kan benytte. Her mødes beboerne ofte til en fyraftensøl, fællesspisning, morgenmad eller blot en god snak over nogle strikkepinde.

Fællesskabet har sat et fællesrum i stand til billard med bar, og her mødes en fast gruppe hver fredag aften. Der spilles også kort og gættes kryds & tværs.

Alt sammen med respekt for, at man kan gå tilbage til sin lejlighed og lukke sin dør, og bare være sig selv.

Denne 3-værelses ejerlejlighed er centralt beliggende i Skælskør. Herfra kan du gå til alt, som Skælskør kan tilbyde, bl.a. offentlig transport, indkøb og det idylliske havnemiljø. Ejendommen er placeret, så selvom du bor midt i byen, så er du ikke generet af trafikstøj.

Ejerlejligheden er en del af ejerforeningen “Bakkenborgvej 8-18”, der er en sund og velfungerende forening. Tilhørende lejligheden er der brugsret til vaskeri og kælder. Her er dørtelefoner på opgangene, og døren er altid låst i tidsrummet 16.00 – 07.00.

Ejerlejligheden indeholder: Entré, 2 soveværelser med parketgulve, badeværelse med badekar, køkken med pæne elementer samt en fin stue med terrassedør til haven.

Vil du vide mere om denne skønne lejlighed, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte EDC i Skælskør på 58166666. Vi kan træffes alle ugens 7 dage mellem kl. 8.00 og 22.00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bakkenborgvej 14 1-tv, 4230 Skælskør875.000 kr.13.060 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.298 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 67 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1974

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x