Havneparken 6 1-mf, 7100 Vejle

7100 havneparken 6 1 mf 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne lejlighed med altan i hjertet af Vejle

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/9 – klik på billede –

Denne flotte lejlighed er beliggende i Havneparken, Vejle, kun 10 minutters gang fra byens hyggelige gågade. Her får du det bedste af to verdener – en rolig beliggenhed tæt på havnen og alle byens faciliteter lige i nærheden. Med blot 200 meter til Rema 1000 og flere indkøbsmuligheder lige omkring dig, bliver hverdagen let og bekvem.
Lejligheden byder på en skøn vestvendt altan med udgang fra det rummelige køkken-alrum. Her kan du nyde aftensolen i fred og ro, og med altanen ovenover har du tørvejr, selv når det regner.
Lejligheden rummer et lyst og rummeligt soveværelse med tre indbyggede skabe, der giver rigelig plads til opbevaring. Badeværelset er funktionelt indrettet og udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, så hverdagen bliver nem og bekvem.
Bygningen har en dejlig stor opgang med elevator, selvom boligen kun er på 1. sal. Det gør adgangen nem og bekvem for alle, og du får samtidig følelsen af rummelighed og kvalitet i hver detalje.
Køkken-alrummet er hjertet i hjemmet lyst, lækkert og indbydende. Her er der masser af plads til at indrette både spisestue og hyggelig opholdsstue, hvor du kan samles med familie og venner.
Med alle byens faciliteter tæt på, bliver livet her en skøn kombination af byliv, komfort og bekvemmelighed.
Desuden er der mulighed for hurtig overtagelse af lejligheden, så I kan begynde jeres nye tilværelse i disse skønne omgivelser. Ring og få en fremvisning!

TRYGHED hos EDC – her kan du som køber tegne en unik forsikring på denne lejlighed!
I forbindelse med køb via EDC, kan vi i samarbejde med Gjensidige Forsikring, tilbyde dig en forsikring, som øger din tryghed, når du køber ejerlejlighed/andelsbolig.
Forsikringen dækker:
Mangelfulde og ulovlige EL
Mangelfulde og ulovlige VVS installationer…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havneparken 6 1-mf, 7100 Vejle1.849.000 kr.27.191 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.640 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 68 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2003

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x