Stævnen 33 1-th, 7100 Vejle

7100 staevnen 33 1 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar lejlighed på Stævnen

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/9 – klik på billede –

Velkommen til denne fantastiske ejerlejlighed som på en unik beliggenhed direkte ved Vejle Havn. Her kan I nyde den betagende udsigt fra jeres egen altan på 8,5 m², som giver ekstra plads til at nyde de smukke omgivelser uden at være medregnet i boligens areal hvor hver dag føles som en ferie.
Lejligheden er perfekt udnyttet og indrettet med et lyst og rummeligt soveværelse med indbygget dobbeltskab, samt et ekstra værelse med indbygget enkelt skab. Dette værelse kan fungere som børneværelse, hjemmekontor eller til lige det, I har brug for. Badeværelset er moderne og elegant, og kommer med både vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør hverdagen nem og bekvem.
Det store, åbne køkkenalrum fungerer som hjertet i lejligheden, hvor I kan nyde madlavning og samvær med familie og venner. Køkkenet er moderne og veludstyret, mens alrummet byder på masser af lys og plads til både spise- og opholdsstue.
Ejendommen byder på en rummelig og præsentabel opgang med elevator, der gør det nemt og bekvemt at komme til og fra lejligheden.
Placeringen ved Vejle Havn er særdeles attraktiv og kombinerer det bedste fra både vandets, naturens og byens kvaliteter. I kan opleve den særlige stemning ved lystbådehavnen, hvor der er mulighed for at dyrke vinterbadning, roning og kajak. Desuden er der flere kulinariske oplevelser at hente på de nærliggende restauranter som Remouladen, Enzo & C og Restaurant Lyst. Når I trænger til en gåtur, ligger fjorden, stranden, Dyrehaven og Skyttehushaven lige i nærheden. Samtidig er Vejles centrum kun en kort cykeltur væk, hvilket giver jer nem adgang til alle byens faciliteter.
Lejligheden er klar til hurtig overtagelse, så I kan straks begynde jeres nye liv i disse skønne omgivelser. Kontakt os for en fremvisning!

TRYGHED hos EDC – her kan du som køber tegne en unik forsikring på denne lejlighed!
I forbindelse med køb via EDC, kan vi i samarbejde med Gjensidige Forsikring, tilbyde dig en forsikring, som øger din tryghed, når du køber ejerlejlighed/andelsbolig.
Forsikringen dækker:
Mangelfulde og ulovlige EL
Mangelfulde og ulovlige VVS installationer…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stævnen 33 1-th, 7100 Vejle2.795.000 kr.28.520 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.727 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2010Størrelse: 98 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2013

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x