Holmkærvej 80, 8380 Trige

8380 holmkaervej 80 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skønt rækkehus i idylliske omgivelser tæt på Aarhus

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/7 – klik på billede –

EDC har nu fornøjelsen af at udbyde dette velholdte rækkehus i 2 plan på Holmkærvej 80 i Trige. Byen er i vækst og dette ses med nærliggende indkøbsmuligheder, daginstitution og skole. Trige byder ydermere på idrætsfaciliteter, gode transportmuligheder samt kort afstand til Aarhus, Hinnerup og Randers.

Dette velindrettede rækkehus er indrettet med entré med plads til at hænge sko og overtøj. Herfra bliver man ledt videre ind til dejlig, lys stue, som er i åben forbindelse til køkken. Køkkenet fremstår i lyse og neutrale materialer med skabs- og bordplads.

Går man fra trappen i stuen op til 1.salen, har man repos, der leder jer videre til husets 2 værelser, begge med skabsplads. I det store soveværelse har man udgang til syd/vestvendt altan, hvor man kan nyde eftermiddags- og aftensolen.

Man har flisebelagte terrasser både i for- og baghave og man har hermed mulighed for at nyde solen fra morgen til aften. foran huset tilhører et lille skur med plads til opbevaring af diverse haveredskaber.

Til huset medfølger egen carport, der er tinglyst til huset.

Grundejerforeningen har gode fællesarealer med god legeplads. Her får du den perfekte startbolig til den lille familie, til jer som par eller til dig der ønsker god plads og rolige omgivelser.

Lyder ovenstående som noget for dig/jer? Så kontakt os EDC allerede i dag for en fremvisning på tlf. 86 10 73 99….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Holmkærvej 80, 8380 Trige1.849.000 kr.21.011 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.688 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2010Størrelse: 91 ㎡Grund: 125 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1987

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x