Stævnen 36 2-th, 7100 Vejle

7100 staevnen 36 2 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Central og moderne lejlighed ved Vejle havn

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/9 – klik på billede –

Denne fantastiske lejlighed på havnen i Vejle ligger smukt placeret ved Vejle havn med en imponerende udsigt over havneområdet. Her får du både naturens og byens bedste sider samlet i ét. Lejligheden er perfekt indrettet med to skønne altaner, hvoraf den ene på 8 m² ligger direkte ud for køkken-alrummet med sydvendt placering, hvilket giver dig masser af soltimer. Den anden altan på 1 m² ligger ud for soveværelset og giver en hyggelig oase til morgenkaffen. Bemærk, at altanerne ikke er medregnet i boligens samlede areal.
Boligen byder på et dejligt stort køkken-alrum, der fungerer som hjemmets hjerte, hvor madlavning og samvær smelter sammen. Du får også et rummeligt soveværelse, der giver forældrene deres egen oase, samt et ekstra værelse, som kan bruges som børneværelse, kontor eller efter jeres behov. Badeværelset er moderne og veludstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, så hverdagens praktiske opgaver klares nemt.

Lejligheden er beliggende i en ejendom med en rummelig opgang, hvor der er installeret elevator, så det er let at komme op på 2. sal hvad enten du har haft en lang dag, er hjemvendt fra træning, eller blot trænger til lidt ekstra komfort.
Ejendommen byder også på en velfungerende ejerforening, og placeringen ved Vejle Havn er yderst attraktiv. Her får du en perfekt kombination af vand, natur og byens mange kvaliteter. Du kan nyde den stemningsfulde atmosfære ved lystbådehavnen, hvor aktiviteter som vinterbadning, roning og kajak ligger lige for døren. Restaurant Remouladen, Enzo & C samt Restaurant Lyst står klar til at forkæle dine smagsløg, og en spadseretur langs fjorden til stranden, Dyrehaven og Skyttehushaven er altid en oplagt mulighed. Samtidig er byens centrum blot en kort cykeltur væk, så du har nem adgang til alle Vejles faciliteter.

Lejligheden kan overtages hurtigt, så du kan begynde din nye tilværelse i disse skønne omgivelser. Ring for en fremvisning!

TRYGHED hos EDC – her kan du som køber tegne en unik forsikring på denne lejlighed!
I forbindelse med køb via EDC, kan vi i samarbejde med Gjensidige Forsikring, tilbyde dig en forsikring, som øger din tryghed, når du køber ejerlejlighed/andelsbolig.
Forsikringen dækker:
Mangelfulde og ulovlige EL
Mangelfulde og ulovlige VVS installationer…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stævnen 36 2-th, 7100 Vejle3.495.000 kr.35.303 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.747 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2010Størrelse: 99 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2013

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x