Bytoften 9, 9330 Dronninglund

9330 bytoften 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne villa i Flauenskjold med stor garage

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/9 – klik på billede –

Velkommen til Bytoften 9, en moderne og stilfuld villa, beliggende i den hyggelige landsby Flauenskjold. Her er der et stærkt lokalt sammenhold, skole, børnehave, indkøbsmulighed, idrætsforening og med nem adgang til motorvejsnettet er du hurtigt og bekvemt forbundet med resten af landet.

Denne villa, opført i 2009, imponerer med sin tidløse arkitektur, hvor varme mursten og et elegant sort tag skaber et flot ydre. Den rummelige indkørsel, omkranset af grønne plæner, byder på masser af parkeringsplads og et indbydende førstehåndsindtryk.

Indenfor finder du et lyst og indbydende køkken/alrum, der fungerer som husets samlingspunkt. Herfra er der direkte adgang til en stor terrasse, hvor udendørslivet kan nydes fuldt ud. Boligen rummer to gode værelser og to moderne badeværelser, hvoraf det ene er tilknyttet det store soveværelse. Denne indretning er ideel, men der er også mulighed for at øge antallet af værelser, hvis behovet opstår – huset har potentiale for fleksibel udnyttelse af pladsen.

Den gennemtænkte planløsning sikrer en god balance mellem fællesskab og privatliv. Den tilhørende garage og muret carport giver rigeligt med opbevaringsplads, mens den store, velplejede have er perfekt til både afslapning og udendørs aktiviteter.

Bytoften 9 er et ideelt hjem for dig, der søger en moderne bolig i naturskønne og fredelige omgivelser, samtidig med at du har nem adgang til større byer via motorvejen. Med muligheden for at udvide boligens indretning efter dine behov, er dette en unik chance for at skabe et hjem, der passer perfekt til din livsstil….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bytoften 9 , 9330 Dronninglund1.975.000 kr.11.550 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.533 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 153 ㎡Grund: 1603 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2009Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-02 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x