Vallekildevej 117, 4534 Hørve

4534 vallekildevej 117 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ejendom med muligheder…

Denne charmerende ejendom beliggende på Vallekildevej 117 i den hyggelige landsby Vallekilde er en perle for dem, der søger en idyllisk og fredfyldt tilværelse på landet. Huset byder på masser af sjæl og karakter med sine traditionelle detaljer og rummelige indretning. En ny ejer må forvente nogen modernisering.

Ejendommen består Entre med trappe til 1. sal. Ældre køkken. Spisestue med brændeovn og adgang til stue, hvorfra der er udgang til overdækket terrasse. Herudover er der stort bryggers/stue/disp.rum, hvorfra der er adgang til lille selvstændig lejlighed med stue/alrum. Toilet og opgang til hems. 1. sal indeholder stor stue med synlige loftsbjælker.

Udefra er der adgang til lavloftet kælder.

Udenfor findes en stor, gammel have med masser af plads til udendørs aktiviteter og afslapning. Her er der rig mulighed for at nyde naturen og den friske luft.

Vallekilde er kendt for sin rolige atmosfære og smukke omgivelser, hvor du kan nyde en afslappet livsstil tæt på naturen. Samtidig er der kort afstand til Hørve, hvor du finder indkøbsmuligheder, skole og offentlig transport.
Denne ejendom er ideel for dem, der drømmer om et liv på landet, men som stadig ønsker at have adgang til hverdagens nødvendigheder inden for rimelig afstand. Grib chancen for at gøre dette dejlige hus til dit nye hjem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vallekildevej 117 , 4534 Hørve895.000 kr.5.977 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.801 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 135 ㎡Grund: 866 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1850Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-21 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x