Sneppevej 12, 3390 Hundested

3390 sneppevej 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar villa med moderne planløsning og dejlig have

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/9 – klik på billede –

Ønsker i en villa med plads, lys og charme, beliggende i et børnevenligt og naturskønt område, så er Sneppevej 12 noget for jer. Denne rummelige bolig på 149 m² er indflytningsklar og byder på en moderne planløsning, der skaber ideelle rammer for familielivet. Villaen er beliggende på en dejlig 739 m² stor grund, tæt på skolen, sportshallen, indkøbsmuligheder og byens centrum.

Når du træder indenfor i villaen, bliver du mødt af en rummelig entré med god plads til overtøj og sko. Herfra fortsætter du ind i husets store, åbne køkken, der byder på masser af skabs- og bordplads. Fra køkkenet er der videre adgang til en stor spisestue, hvor familien kan samles til måltider og hyggelige stunder. Et par trin ned fører til en indbydende stue. De 3 store rum fungerer som et stort hjerterum i boligen. Her er der rig mulighed for at skabe et hyggeligt opholdsrum, hvor hele familien kan slappe af.

Villaens planløsning er yderst gennemtænkt. I den ene ende af huset finder du en forældreafdeling med et stort soveværelse med eget nyrenoveret badeværelse, der emmer af luksus og komfort. I den modsatte ende af huset er der to rummelige børneværelser samt et ekstra badeværelse, som sikrer, at familien har masser af plads og privatliv.

Udenfor venter en stor, solrig have med gamle frugttræer og masser af plads til leg, boldspil og udendørs aktiviteter. Grunden byder også på to store terrasser, hvoraf den ene er overdækket, perfekt til lange sommeraftener og afslapning i det fri. Adgangen til terrasserne sker fra både stuen og spisestuen, hvilket gør det let at forlænge opholdet udendørs på varme dage.

Endvidere er der et stort isoleret udhus på grunden, som kan anvendes til værksted, opbevaring eller en hobby, der kræver lidt ekstra plads. Der er også en carport og et ekstra udhus til opbevaring af cykler eller andre ting. Med nyere vinduer og en generelt velholdt stand er denne villa et oplagt valg for dem, der søger et hjem, hvor man kan flytte direkte ind uden store bekymringer.

Med sin placering tæt på både natur og by er villaen på Sneppevej 12 den perfekte bolig for familien, der ønsker at kombinere det bedste fra begge verdener. Tæt på Hundesteds mange muligheder for naturoplevelser, herunder de smukke gåture ved Kikhavn, samtidig med at alle hverdagens bekvemmeligheder er inden for rækkevidde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sneppevej 12 , 3390 Hundested3.175.000 kr.20.372 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.482 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 149 ㎡Grund: 739 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1976Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x