Dovervej 38, 6660 Lintrup

6660 dovervej 38 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende Landhus med fantastisk udsigt

Velkommen til dette charmerende landhus, beliggende i det idylliske område ved Dover. Ejendommen, som blev opført i 1847, har et boligareal på 87 kvadratmeter og er løbende blevet vedligeholdt med omhu. Her finder du en unik kombination af historisk charme og komfort, hvilket gør dette hjem til noget helt særligt.

Huset byder velkommen med en hyggelig forentre og spisekøkken der leder videre ind til både spisestue og opholdsstue. Disse rum er ideelle til at samle familie og venner omkring måltider eller afslapning foran fjernsynet. Det rummelige soveværelse tilbyder en fredfyldt oase for hvile efter en lang dag. Badeværelset er funktionelt indrettet med alle nødvendige faciliteter.

En mindre kælder på 23 kvadratmeter giver ekstra opbevaringsplads eller mulighed for at skabe et hobbyrum. Derudover inkluderer ejendommen et udhus på 20 kvadratmeter samt en garage på 16 kvadratmeter – perfekt til opbevaring af redskaber eller bilen.

Grunden strækker sig over hele 1.203 kvadratmeter og er anlagt som en dejlig naturgrund med træer og buske, der skaber en privat atmosfære. Fra haven kan du nyde den fantastiske udsigt over markerne og de grønne områder, som omgiver ejendommen.

Beliggenheden kunne ikke være bedre for naturelskere; huset ligger dejligt tilbagetrukket fra vejen midt i naturskønne omgivelser med udsigt over Kongeådalen. Samtidig er der kort afstand til stationsbyen Brørup, hvor du finder banegård, skoler, dagligvareforretninger og idrætscenter – alt hvad du behøver inden for rækkevidde.

Denne ejendom tilbyder således det bedste fra begge verdener: roen fra landlivet kombineret med bekvemmeligheden ved at have alle nødvendigheder tæt på….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dovervej 38 , 6660 Lintrup775.000 kr.7.367 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.095 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 87 ㎡Grund: 1203 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1847Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-19 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x