Askøvej 8, 4652 Hårlev

4652 askovej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievilla på lukket vej

Rummelig villa i ét plan beliggende i lukket område med stisystemer til skole, sportshal m.m.. Tæt på byskov, indkøb, offentlig transport og institutioner.

Boligen er opført i 1987 og har kun haft ÉN ejer. Den fremstår stort set som den originalt er opført, dog har der for ca. 15 år siden været en rørskade, så nærmest alle gulve, køkken og badeværelser er udskiftet i denne forbindelse.

Indeholder: Stort bryggers med god bord- og skabsplads, vaskesøjle. Åbent køkken alrum, der fungerer som husets hjerte/kerne. Herfra er der udgang til solrig og læfyldt terrasse. I den ene ende af boligen er der indrettet en god børneafdeling med 2 værelser og badeværelse. I modsatte ende findes master bedroom med indbyggede skabe og adgang til forældrebadeværelse. Derudover findes mindre værelse, der er oplagt at benytte som kontor, entre med udgang direkte til carporten, Lys og rummelig opholdsstue med franske døre til køkken alrum og fra opholdsstuen er der udgang til udestue på 20 m2.

Opvarmes primært ved varmepumpe og sekundært – eller bare til hygge, er der installeret brændeovn i stuen.

Her findes tillige carport samt udhus/redskabsrum og en super nem og overskuelig have.~

Absolut en villa der byder på mange muligheder og er et besøg værd….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Askøvej 8 , 4652 Hårlev2.375.000 kr.15.022 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.895 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 148 ㎡Grund: 771 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1987Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-30 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x