Esberns Alle 1 1-4, 2860 Søborg

2860 esberns alle 1 1 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velfungerende 3V lejlighed med god, fleksibel indretning

Velfungerende lejlighed med god, fleksibel indretning
Bare fem minutters gang fra Buddinge Station inviterer vi til et kig på denne gode, velfungerende lejlighed. Den funktionelle planløsning byder på to værelser og en rummelig stue, mens den fleksible planløsning giver gode muligheder for, at du kan indrette dig, præcis som du ønsker.

Den nordlige del af 2860 bliver dit daglige udgangspunkt, og bedømt på tilgængeligheden alene er beliggenheden rigtig fin. Linje 300S stopper lige ude på Buddingevej, som lejligheden ligger tilpas tilbagetrukket fra. fra Buddinge Station tilbyder S-toget en smutvej til Indre By og brokvartererne, men en rask cykeltur kan også sagtens komme på tale. Har du bil, ligger lejligheden endda rigtig godt i forhold til motorvejen og de københavnske omfartsveje, mens du finder et bredt udvalg af daglige fornødenheder inden for den nærmeste kilometer.

Lejligheden har hjemme i en pæn, gul murstensejendom fra 1938, som tæller blot 12 lejligheder fordelt over tre etager. Du bliver med andre ord del af en relativt overskuelig ejerforening, som desuden råder over parkeringspladser til bil og cykler. Der er også et stort fællesareal med plads til grill på terrassen og hyggelige soltimer på plænen.

Vigtigst af alt er boligen et godt bekendtskab, som byder på en rigtig fin planløsning – én af dem med muligheder. Centralt i lejligheden ligger den egentlige opholdsstue, som giver adgang til begge værelser. Disse adskilles af en diskret skydedør, så foretrækker du et større værelse, er du allerede godt på vej. Til højre for entréen finder du både badeværelset og køkkenet, der fremstår med hvidt inventar, pæne overskabe og plads til vaskemaskine under bordpladen.

Tilhørende foreningen er der parkeringspladser, kælderrum, tørrerum, foruden en dejlig stor have.

Kontakt os for at høre nærmere, eller hvis du ønsker en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Esberns Alle 1 1-4, 2860 Søborg1.750.000 kr.31.818 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.139 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 55 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1938

Esberns Alle 1 1-4, 2860 Søborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velfungerende lejlighed med god, fleksibel indretning

Velfungerende lejlighed med god, fleksibel indretningBare fem minutters gang fra Buddinge Station inviterer vi til et kig på denne gode, velfungerende lejlighed. Den funktionelle planløsning byder på to små værelser og en rummelig stue, mens den fleksible planløsning giver gode muligheder for, at du kan indrette dig, præcis som du ønsker.Den nordlige del af 2860 bliver dit daglige udgangspunkt, og bedømt på tilgængeligheden alene er beliggenheden rigtig fin. Linje 300S stopper lige ude på Buddingevej, som lejligheden ligger tilpas tilbagetrukket fra. Fra Buddinge Station tilbyder S-toget en smutvej til Indre By og brokvartererne, men en rask cykeltur kan også sagtens komme på tale. Har du bil, ligger lejligheden endda rigtig godt i forhold til motorvejen og de københavnske omfartsveje, mens du finder et bredt udvalg af daglige fornødenheder inden for den nærmeste kilometer.Lejligheden har hjemme i en pæn, gul murstensejendom fra 1938, som tæller blot 12 lejligheder fordelt over tre etager. Du bliver med andre ord del af en relativt overskuelig ejerforening, som desuden råder over parkeringspladser til bil og cykler. Der er også et stort fællesareal med plads til grill på terrassen og hyggelige soltimer på plænen.Vigtigst af alt er boligen et godt bekendtskab, som byder på en rigtig fin planløsning – én af dem med muligheder. Centralt i lejligheden ligger den egentlige opholdsstue, som giver adgang til begge værelser. Disse adskilles af en diskret skydedør, så foretrækker du et større værelse, er du allerede godt på vej. Til højre for entréen finder du både badeværelset og køkkenet, der fremstår med hvidt inventar, pæne overskabe og plads til vaskemaskine under bordpladen.Kontakt os for at høre nærmere, eller hvis du ønsker en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Esberns Alle 1 1-4, 2860 Søborg1.775.000 kr.32.273 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.670 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 55 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1938