Gåbense Strandvej 4, 4840 Nørre Alslev

4840 gabense strandvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Drømmen om det perfekte fristed – Gåbense Strandvej 4, 4840 Nr. Alslev

Er I på udkig efter den perfekte flexbolig, fritidsbolig eller måske en helårsbolig, hvor I kan trække jer tilbage fra hverdagens stress og jag? Så er denne ejendom på Gåbense Strandvej 4 lige det, I leder efter. Beliggende tæt på motorvejen mod København, er huset ikke kun praktisk, men også ideelt placeret for jer, der ønsker at kombinere nærhed til byen med naturskønne omgivelser.

Når I ankommer til Gåbense Strandvej 4, vil I straks blive betaget af den fantastiske udsigt over vandet mod Sjælland, hvor de mest vidunderlige solopgange kan nydes direkte fra ejendommen. Her sejler de smukkeste skibe forbi, og den storslåede bro mod Sjælland står som et ikonisk vartegn i horisonten.

Ejendommen, opført i 1968, rummer 124 m² boligareal, der byder på en lys og venlig atmosfære. Boligen er blevet passet og plejet med omhu, og taget blev fornyet i 2015 med glaserede teglsten, som både er smukke og holdbare. Indenfor er der blevet lagt nye gulve overalt, hvilket sammen med ca. 400 mm isolering på loftet sikrer en behagelig indendørstemperatur året rundt.

Indvendigt finder I to rummelige værelser, hvoraf det ene har et dejligt walk-in closet, som giver masser af opbevaringsplads. Den store stue, med sin enestående udsigt, bliver hurtigt hjemmets naturlige samlingspunkt. Køkkenet er lyst og flot indrettet med god skabsplads og alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider. Ejendommen byder på to moderne badeværelser samt et stort bryggers med praktiske vaskefaciliteter og et solarium, der giver jer mulighed for at nyde solens varme stråler hele året rundt.

Grunden byder desuden på to carporte, en ved huset på 20 m² og en østvendt carport fra 1982 på 18 m². Derudover er der et udhus/garage på 18 m² mod syd og en overdækning mod sydvest på 37 m², som giver ekstra plads til opbevaring eller et lille værksted. Et udhus mod nord på 18 m² fuldender de mange muligheder, som denne ejendom tilbyder.

Når det kommer til dagligvarer, ligger Nørre Alslev kun 5 km væk, hvor I finder både SuperBrugsen, Netto, Rema 1000 og en tankstation, så de daglige indkøb er hurtigt klaret.

Området – enestående natur og det særlige lys:

Området omkring Gåbense Strandvej er kendt for sit særlige lys, som kan sammenlignes med det unikke lys, man oplever ved Skagen. Dette lys, der spiller i landskabet, skaber en magisk stemning, som gør området til noget helt særligt. Uanset om det er de tidlige morgentimer, hvor solen bryder frem over horisonten, eller de sene eftermiddagstimer, hvor alt bades i et gyldent skær, så er lyset her noget ganske særligt.

Gåbense Lystbådehavn, blot et stenkast fra ejendommen, er en moderne marina med plads til både faste bådpladser og gæstesejlere. Havnen er et skønt udflugtsmål for bådfolket og andre naturelskere.

Dette er en ejendom for jer, der drømmer om et sted, hvor I kan trække jer tilbage og nyde livet i rolige og smukke omgivelser, samtidig med at I har alle de nødvendige faciliteter inden for rækkevidde. Uanset om I vælger at bruge huset som fritidsbolig eller helårsbolig, så venter jeres kommende fristed på jer.

Huset er godt isoleret og har energimærke D….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gåbense Strandvej 4 , 4840 Nørre Alslev1.995.000 kr.15.859 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.604 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 124 ㎡Grund: 911 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-28 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x