Herstedvesterstræde 47, 2620 Albertslund

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Ældre villa på stor grund i Herstedvester Landsby

Med rigtig idyllisk beliggenhed i Herstedvester landsby, på lukket stikvej til Herstedvesterstræde sælges en på alle måder spændende ejendom, hvor køber har rig mulighed for at anvende hus og grund efter egne behov.
Grunden er på 1594 kvm. og jvf. Lokalplan 9.7 for Herstedvester landsby er mindste grundstørrelse i landsbyen 500 kvm. Med andre ord vil der kunne bygges min 2 huse på grunden, hvis nuværende villa nedrives. Nuværende hus ligger midt på grunden således at ekstra bebyggelse ikke er mulig uden at nedrive.

For familien der sætter pris på rigtig stor grund at boltre sig på, vil det være oplagt i stedet at totalrenovere huset så man får en tidssvarende bolig på en ualmindelig ddejlig grund.

Mulighederne er mange.

Huset er opført i gule sten med god kælder der ligger med vinduer over jordniveau. Huset fremtræder i stort set uændret form siden opførelsen og der trænger i høj grad til en gennemgribende modernisering. Huset indeholder: Vindfang med klinkegulv, rummeligt, gammelt spisekøkken. Meget lys opholdsstue med udgang til fliseterrasse og den dejlige have. Væg mellem stue og køkken kan nedtages så man får et åbent køkken/alrum. Fordelingsentre med skabe, bryggers med udgang til det fri og nedgang til kælder. 2 børneværelser begge med skabe og stort forældresoveværelse med skabsvæg. Ældre flisebad med muret bruseniche.

Kælder: Vinduer over jordniveau. Stort vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt rummeligt værkstedsrum. Fyrrum med TAO fjernvarmeanlæg. Der er monteret nye elektroniske termostatventiler på alle radiatorer i forbindelse med installation af dette. Viktualierum. Der er krybekælder under den del af huset, hvor der ikke er udgravet til rigtig kælder.

Området: Herstedvester landsby rummer mange smukke gamle og autentiske huse. Kirken er en af Danmarks ældste landsbykirker der dateres tilbage til 1100-tallet. Her er på landet, men dog meget tæt ved byen. Landsbyen udmærker sig ved sin hyggelige og historiske atmosfære og sin centrale placering i forhold til grønne områder, infrastruktur og alverdens fritids- og sportsfaciliteter. Fra landsbyen går man direkte ud i Vestskoven og man er helt tæt på den skønne Badesø. Velkommen i Herstedvester landsby….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Herstedvesterstræde 47 , 2620 Albertslund3.998.000 kr.26.977 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.984 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 118 ㎡Grund: 1594 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-23 check den her