Åskrænten 40, 8250 Egå

8250 askraenten 40 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa fra 2007 på Åskrænten

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/9 – klik på billede –

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed – det betyder alt. Tænk sig at bo 5 minutter fra den skønneste strand i Risskov på en lukket vej med adgang til Egåen. Åskrænten er en yderst charmerende vej. Her er dejligt fredeligt og det er på mange måder et perfekt sted for børn at vokse op, med kort afstand til Sølystskole, med egen svømmehal og store grønne arealer.

Dagligdagens indkøb klares på få minutter og nemt til fods, med det nye indkøbstorv på Nordre Strandvej i form af Netto & Rema 1000. Samtidig er der blot få minutter til motorvejsnetværket.

Denne præsentable og gedigne villa er opført i 2007, og rummer 173 kvm bolig samt 48 kvm meget brugbart kælderareal, oplagt til teenageren eller hobbymanden. Arkitekten har haft stort fokus på lysindfald og gode materialer i tidløst design. Boligen ligger nærmest for enden af lukket og privat vej op til grønne områder. Her er stor indkørsel med dobbelt carport med plads til flere biler og terrasse er omkranset af muret havemur.

I bliver budt velkommen i den meget præsentable hall med trappe til første sal og med videre adgang til boligens opholdsrum. Her er opholdsstue med dejligt lysindfald fra de store vinduespartier, der vender ud mod den ugenerede terrasse. Her er plads til både opholds- samt spiseafdeling, hvor køkkenet ligger i forlængelse. Køkkenet er i mørke elementer med gode hårde hvidevarer og meget bordplads. Her er også udgang til mindre terrasse. Her er gæstebadeværelse med hvid sanitet og bruseniche. Tillige praktisk bryggers med vaskefaciliteter samt baggang, hvor der er direkte udgang til carporten. Sidst men ikke mindst det dejlige disponible rum på 48 kvm med ovenlys (hvoraf de 2 har mekanisk åbning).

På første sal rammes man straks af den dejlige udsigt og lysindfaldet, idet der er lofter til kip. Her er 3 gode og rummelige børneværelser samt godt soveværelse. Villaen har også stor altan, hvor der er udgang fra 2 af værelserne samt fra det store repos, som er oplagt til hjemmearbejdsplads mv. Rummeligt badeværelse med bruseniche samt bordarrangement med 2 vaske. En rigtig dejlig villa, som fortjener en besigtigelse. EDC Mæglerne byder velkommen……

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Åskrænten 40 , 8250 Egå8.995.000 kr.42.671 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.951 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 173 ㎡Grund: 715 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2007Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-05 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x