Toftevænget 3, 3630 Jægerspris

3630 toftevaenget 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievenlig bolig

Familievenlig bolig med stor garage i den charmerende landsby Kyndby

Rummelig villa i Kyndby, ideel for hele familien. Der er en lys og indbydende stue med både spise- og sofaafdeling, hvor der er plads til hyggelige stunder med familien. To terrasser, orienteret mod henholdsvis syd og vest, giver mulighed for at nyde solens stråler hele dagen.

Køkkenet er lyst og velholdt. Godt soveværelse, to børneværelser samt et kontor, som kan tilpasses efter familiens behov. Badeværelset er funktionelt med brus, og der er også et gæstetoilet.

Kombineret entre og bryggers.

Praktisk garage på 49 kvm. til opbevaring eller værkstedsprojekter.

Beliggenheden i det naturskønne Hornsherred giver en fremragende infrastruktur for bilister. Her er nem adgang til København og Nordsjælland via de to broer over Roskilde Fjord.

Toftevænget er en børnevenlig og rolig blind vej, hvilket gør det til et sikkert og behageligt sted for børn at lege.

Boligen ligger kun ca. 3 km fra både folkeskolen og Brugsen i Dalby. En cykelsti gør det nemt at komme til disse faciliteter, hvilket yderligere bidrager til den praktiske og familievenlige beliggenhed. Der er flere badestrande indenfor få minutters kørsel….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Toftevænget 3 , 3630 Jægerspris1.695.000 kr.10.848 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.366 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 144 ㎡Grund: 705 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x