Frejasvej 108, 8600 Silkeborg

8600 frejasvej 108 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Veldisponeret villa i Hvinningdal

Nu kan I flytte ind i denne fine villa, der ligger i et attraktivt område i Hvinningdal. I kommer til at bo i et roligt område med en sø og skov lige bagved huset. Planløsningen byder på tre værelser, en stor stue, en udestue, et bryggers og et badeværelse foruden et køkken. Ydermere er der en anseelig garage med et værksted til den pladskrævende hobby. Hertil kommer en have i to niveauer.~I kommer til at bo i et børnevenligt område med cykelafstand til Silkeborg centrum. Som pendler er det også nemt at finde tilkørselsmulighederne til både Aarhus og Herning. Inden for få kilometer ligger der indkøb, mens børnene let kan cykle til Hvinningdalskolen. Der er heller ikke mange skridt til daginstitutioner, ligesom Silkeborg Langsø og rekreative grønne områder også kan nås til fods.

Huset er velholdt og har de sidste par år gennemgået en række forbedringer. Der er skiftet kobbertagrender i 2023 , nedløb og skotrender i 2023, mens der i 2020 blev sat garageporte i med el. I 2022 blev der lagt nyt tag med kobberinddækning på udestuen.

Huset er perfekt til børnefamilie med god planløsning samt plads til at sætte sit eget præg. Det er muligt at udvide planløsningen med et værelse og et ekstra badeværelse i ~garagen. Køkkenet er fra HTH og fremstår med funktionelle og velholdte elementer. I den store stue kan I indrette jer med spisebord og en komfortabel sofagruppe. Herfra tilgås udestuen, hvor I kan forlænge sommeren på begge sider af sæsonen. Badeværelset og bryggerset ligger side om side i gangen, og begge rum præsenterer sig pænt. De tre værelser kan nemt fordeles mellem jer.

Haven er skøn og meget velindrettet med flere terrassemiljøer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Frejasvej 108 , 8600 Silkeborg3.495.000 kr.18.907 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.806 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 149 ㎡Grund: 944 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1987Sidste tilstandrapport er fra: 2018-09-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x