Borgåvej 98, 8800 Viborg

8800 borgavej 98 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Attraktivt enderækkehus i Vestbyen!

Åbent hus med tilmeldingskrav 12/9 – klik på billede –

Denne velholdte og velindrettede bolig, er attraktivt beliggende i lukket boligkvarter med gode stisystemer. I den umiddelbare nærhed findes daginstitutioner, park, friluftsbad, skole og indkøb. Midtbyens faciliteter nås hurtigt og nemt via Islandsstien.

Boligen har en virkelig god planløsning og opfylder de flestes pladsbehov. Der er adgang via kombineret entré og bryggers. Planløsningen byder på soveværelse og to ekstra værelser, badeværelse, køkken/alrum og stue. Det elegante køkken/alrum, ligger i åben forbindelse med stue. Fra stuen, og køkken/alrummet, er der direkte udgang til syd/vestvendt terrasse. Overalt i boligen fornemmes lys og rummelighed, i flot kontrast til trægulvenes varme glød. Vinduer og døre blev i december 2020 udskiftet til 3-lags energiruder i træ/alu.

Udenfor findes stor flisebelagt terrasse orienteret mod øst, hvor morgensolen kan nydes. Aften- og eftermiddagssolen kan nydes i den lukkede og ugenerede baghave, der byder på 34 m2 stor Kirkedal kompositterrasse af højeste kvalitet. Ligesom boligen, kræver omgivelserne et minimum af vedligehold.

Endvidere findes carport med integreret redskabsrum.

Boligen bærer tydeligt præg af løbende vedligehold og moderniseringer, ude såvel som inde. Resultatet er en indflytningsklar bolig, der matcher alle aldersgrupper!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Borgåvej 98 , 8800 Viborg1.895.000 kr.19.297 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.600 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 96 ㎡Grund: 373 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1992Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-08 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x