Kildebrogårdsvej 4, 4622 Havdrup

4622 kildebrogardsvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Gedigen 1 plans hus

Velkommen til Kildebrogårdsvej 4.

Huset er opført i 1962 og rummer 145 m2 bolig samt 22 m2 garage. Hertil kommer stor udestue.

Huset består af entré. Kvalitetskøkken fra Multiform. Køkkenet er fuldt forsynet med hårde hvidevarer og rummer ligeledes en lille spiseplads. Perfekt til de hyggelige morgenstunder inden dagen skydes i gang.

Kæmpe stue med udgang til terrasse samt udestue. Her er masser af lys og plads til når hele familien samles til højtiderne. Udestuen forlænger så fint årets udetimer – forår samt efterår.~ Værelsesafdeling, der består af 3 soveværelser samt badeværelse med bruseniche.

Mellemgang/rum, der kan benyttes til lidt af hvert. Værksted, der sagtens kan udnyttes til muligt værelse eller bryggers. Fra værksted kan man tilgå garage, således man kan parkere bilen og komme tørskoet ind i huset.

Generelt om huset, er det yderst velholdt, lyst og med flotte gulve.

Havdrup er en velfungerende og hyggelig stationsby midt mellem Køge, Solrød &Roskilde. Stisystemerne tager jer nemt rundt og byen byder på et godt foreningsliv ogflere årlige begivenheder, alt fra Banko, juletræsfest, børnedisko, høstfest, julemarkedfor ikke at nævne Halloween. Havdrup har flere institutioner og super godeindkøbsmuligheder. Da Havdrup er omkranset af marker/natur, så er det ikke svært atforestille sig den ro, som byen har og som mange værdsætter stort. Vi glæder os til atvise jer huset – ring for fremvisning allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kildebrogårdsvej 4 , 4622 Havdrup3.295.000 kr.21.894 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.191 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 145 ㎡Grund: 796 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1962Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x