Danasvej 6, 4293 Dianalund

4293 danasvej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa med mange muligheder i Dianalund

Velkommen til Danasvej 6 og et godt begynderhus fra 1934, som ligger centralt på en stille lukket vej med søde og hjælpsomme naboer samt tæt på station, skov og indkøb. Villaen er på 120 kvadratmeter og har en rummelig kælder på 72 kvadratmeter og byder på mange muligheder for at sætte jeres eget præg og skabe drømmehjemmet.

I stueplan møder I tre lyse stuer en suite med store vinduer, der lukker masser af naturligt lys ind og skaber en indbydende atmosfære. Her har I rig mulighed for at indrette jer præcis, som I ønsker. Det lille køkken trænger til en kærlig hånd, men med lidt kreativitet kan det forvandles til et moderne og funktionelt køkken. Badeværelset er funktionelt, men giver også mulighed for en opgradering, så det matcher jeres stil og behov.

Første sal er under ombygning og tilbyder en møblerbar repos samt to værelser. Denne etage er jeres blanke lærred, hvor I kan skabe præcis det hjem, I drømmer om.

Udendørs finder I en superhyggelig, etableret, gammel have med flot beplantning og mange hyggelige kroge, hvor I kan slappe af og nyde solen. Der er også et praktisk udhus til opbevaring af haveredskaber eller andre ting.

Med den centrale beliggenhed i Dianalund er I tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder. Stationen, indkøbsmuligheder og daginstitutioner er i kort gåafstand. I kan også tage en smuk gåtur til Tersløse Bøgeskov, som ligger tæt på hjemmet. De resterende praktiske nødvendigheder såsom idrætshal, fodboldbaner og Dianalund Centret er blot en lille cykeltur væk. Holbergskolen ligger godt en kilometer fra hjemmet, hvilket gør det nemt for børnefamilier.

Villaen er det ideelle begynderhus for en håndværker eller for dem, der ønsker at sætte deres eget præg på jeres bolig. Kom og oplev de mange muligheder og den skønne atmosfære….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Danasvej 6 , 4293 Dianalund945.000 kr.6.311 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.280 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 120 ㎡Grund: 500 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1934Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-23 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x