Blåstjernevej 7, 9800 Hjørring

9800 blastjernevej 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velindrettet, rummelig villa i det attraktive Højene

Velkommen til Blåstjernevej 7 i det attrative Højene, hvor der venter jer denne velindrettede, rummelige gulstensvilla i ét plan på en lukket vej i et børnevenligt kvarter. Her bliver I blandt andet forkælet med en stor stue, et køkken, tre værelser og to badeværelser. Udenfor får I glæde af den lukkede, velanlagte have, og i nærheden finder I alt til hverdagen.

Boligens samlingspunkt er den store, lyse stue, som I kan indrette med både sofaarrangement og spisestue, hvor flere vinduespartier giver et skønt lysindfald og udsigt til haven. Det fine køkken har god plads til madlavning, og i forlængelse af køkkenet kan I arrangere et spisebord til hverdagsmåltiderne, mens terrassedøren fra 2020 gør udeserveringen nem.

De tre gode værelser er praktisk fordelt, så I kan oprette en separat forældreafdeling og børneafdeling. Forældresoveværelset har eget badeværelse med en muret bruseniche og udgang til en terrasse, mens de to andre værelser ligger tæt på det andet badeværelse med bruser. Derudover får I et gæstetoilet og et praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Udenfor inviterer den flot anlagte have med træer, buske og blomster til afslapning og leg. Her kan I nyde solen eller finde skygge på de to stenterrasser, mens børnene leger på græsplænen eller plukker æbler fra træet. Et drivhus giver mulighed for at dyrke egne grøntsager, og der er plads til en køkkenhave. Endelig kan I tilgå garagen fra indkørslen.

I bosætter jer i et roligt kvarter med hjælpsomme naboer med gåafstand til skole, daginstitution, indkøb, sportshal og idrætsanlæg. Offentlig transport fra Vellingshøj Station kan I nå på cykel, og motorvejen ligger en kort biltur væk. Derudover er I tæt på det skønne naturområde Hjørring Bjerge og Hjørring midtby med adskillige butikker….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Blåstjernevej 7 , 9800 Hjørring1.795.000 kr.9.625 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.142 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 178 ㎡Grund: 882 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1973

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x