Agerlund 5, 9800 Hjørring

9800 agerlund 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Agerlund 5, Astrup, 9800 Hjørring

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/9 – klik på billede –

Leder du efter en andelsbolig i rolige omgivelser? Så skal du kigge nærmere på Agerlund 5!

Boligen er del af en velfungerende andelsboligforening, og er opført i år 2004. Boligens 95 kvadratmeter fordeler sig på entré, lyst bryggers, køkken i åben forbindelse til den store stue, lækkert badeværelse og 2 skønne værelser. I boligen er der desuden i år 2024 installeret fjernvarme med helt nye installationer. Boligen er yderst vedligeholdt og helt indflytningsklar, hvortil der er gulvvarme i hele boligen. Dertil får du en skøn carport og skur til opbevaring.
Boligen har en fantastisk beliggenhed i et lukket område tæt på Astrup Friskole. Derudover er du tæt på naturskønneomgivelser i form af Bøgsted Skov, samt få minutters kørsel til Hjørring og Sindal.

Velkommen indenfor:
Kommer du i bil, kan du i tørvejr komme ind i boligens entré. Her er der plads til at smide overtøjet. Fra entréen har du adgang til resten af boligens rum. Badeværelset er opført med lyse elementer og med en stor bruseniche. Videre finder du de 2 skønne værelser, som har en god størrelse og med skabsplads. For enden finder du den store stue med et fantastisk lysindfald.
Stuen byder på masser af plads til et stort sofaarrangement samt spisebord. Derudover har du udgang til en solrig og sydvendt terrasse. I forbindelse med stuen, finder du det skønne køkken. Her er der god skabs- og bordplads, samt adgang til boligens bryggers gennem skydedøren. I bryggers finder du vaskefaciliteter samt opbevaring. Når vaskemaskinen kører, kan du let lukke af for støjen.

Udendørs finder du et gennemgangsskur, hvor du har plads til opbevaring af diverse haveredskaber mm. Herfra har du adgang til baghaven, som er helt ugeneret. Her kan du lave hyggelige kroge. Derudover får du endnu et skur til opbevaring.

Lyder dette som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Agerlund 5 , 9800 Hjørring220.000 kr.2.316 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.433 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: CStørrelse: 95 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2004

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x