Udsigten 16, 9500 Hobro

9500 udsigten 16 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Udsigts villa i Hobro med moderniseret køkken

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/9 – klik på billede –

Velkommen til Udsigten 16, en eftertragtet beliggenhed med udsigt over både Hobro by og natur, og samtidig tæt på alle hverdagens fornødenheder i centrum.
Villaen er i to plan og opført i 1953, men er løbende blevet moderniseret, så den fremstår derfor hyggelig og imødekommende.
Boligen indeholder en entré som leder direkte videre ind i stuen. Stuen har en fremragende udsigt over Hobro by og Mariager Fjord samtidig med et godt lysindfald. Stuen er stor med plads til både en afslapningsafdeling og spiseafdeling. Fra stuen er der adgang til køkkenet, som blevet opdateret i 2021 med et Invita køkken i tidløst design. Fra køkkenet er der adgang til to værelser, hvoraf det ene er et rummeligt soveværelse. Fra køkkenet er der også adgang til baggangen, hvor det er muligt at komme direkte ud til baghaven, og badeværelset i stueplan. Yderligere er der i stueplan et kontor, hvor der er adgang til gæstetoilettet og trappen ned til kælderen.
I kælderplan er der et disponible rum, med udgang til indkørslen og carporten. Derudover er der en fordelingsgang, som leder videre til et vaskerum/værksted og yderligere to disponible rum, som er ideelle til opbevaring eller hobbyrum.
Udendørs er der en stor terrasse med udsigt mod syd, og mod nordvest er der også en terrasse, som ligger ud til den lukkede private have. Foran boligen er der en carport og et redskabsrum….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Udsigten 16 , 9500 Hobro1.495.000 kr.10.300 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.859 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 117 ㎡Grund: 780 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1953Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x