Samsøgade 82 3-tv, 8000 Aarhus C

8000 samsogade 82 3 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn lejlighed i hjertet af Ø-gadekvarteret med udsigt over byen

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/9 – klik på billede –

Flyt direkte ind i denne lyse og gennemførte lejlighed, hvor du får en fantastisk udsigt over byen og dejlige fællesarealer.

Lejligheden på 3. sal har i 2021 gennemgået en omfattende renovering, hvor der blandt andet er lavet køkken og badeværelse, elinstallationer, lofter og meget mere. Lejligheden er kun brugt periodevis af sælger, hvorfor den fremstår i særdeles pæn stand. Det er en lejlighed, som skal opleves!

Indenfor venter en dejlig lejlighed, hvor du bydes velkommen i en entré, hvor der er plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til stuen med plads til at indrette sig med sofaområde og skrivebord og dermed skabe en hyggelig opholdsstue. Via den franske dobbeltdør ledes du videre ind i lejlighedens hjerte – køkkenalrummet. Køkkenet er indrettet med nydelige, tidløse fronter samt gode opbevaringsmuligheder i form af både over- og underskabe. Ydermere har du alt i hårde hvidevarer.
Soveværelset vender roligt mod det velholdte gård- og havemiljø. Herfra er der adgang til badeværelset, som er fint indrettet med lyse marmorfliser.
Overalt i lejligheden er kvadratmeterne veludnyttet. Her er indtænkt gode løsninger, og derfor kan lejlighedens rum tjene flere formål.

Her bliver du en del af en sund og veldrevet ejerforening, hvor der er adgang til en række gode fællesfaciliteter, herunder en skøn, brostensbelagt gårdhave og en stor lukket solrig have med terrasse og smukke træer og planter.
Ejendommens forfacade er netop blevet renoveret, og bagfacaden samt kælder og trappeopgangen står færdigrestaureret i midt juli 2023.

Beliggende i hjertet af Øgadekvarteret og i gåafstand til midtbyens liv og mange muligheder får man her en beliggenhed helt i top. I Øgaderne fornemmer man straks den særlige atmosfære med de mange historiske gader og hyggelige byhuse. Man bosættes tæt på mange af byens uddannelsesinstitutioner, centrum og Botanisk Have, hvorfor området er særdeles attraktivt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Samsøgade 82 3-tv, 8000 Aarhus C2.295.000 kr.45.000 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.694 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 51 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1900

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x