Glentevej 13A, 4291 Ruds Vedby

4291 glentevej 13a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa med udsigt til natur og ekstra hus til gæster

På Glentevej 13A i Ruds Vedby finder I denne skønne etplansvilla fra 1975, der ligger fredeligt for enden af en blind vej i det eftertragtede Fuglekvarter. Her får I en lys og rummelig bolig på 146 kvadratmeter, omgivet af en stor have med udsigt til marker, hvor køerne græsser. Med kun kort afstand til skole, indkøb og skov, er denne bolig det perfekte valg for familien, der ønsker fredelige omgivelser, men samtidig være tæt på byens bekvemmeligheder.

Villaen er gråpudset og byder indenfor i en entré, som fører jer videre til det hyggelige spisekøkken. Her er lyse elementer og moderne metrofliser, der skaber en tidløs stemning. Den sydvendte stue er badet i lys og har udgang til en dejlig udestue, hvor en varmepumpe sørger for komforten. Udestuen har flisegulv og en skøn udsigt over de åbne marker. En fordelingsgang forbinder tre gode værelser, og her finder I også et pænt badeværelse, et praktisk gæstetoilet og et bryggers med vaskefaciliteter.

Som en ekstra bonus indeholder ejendommen et stort udhus – det oprindelige hus – som er indrettet som en selvstændig lejlighed. Her finder I en entré, badeværelse, et køkken og en stue med brændeovn. Første sal rummer to værelser.

Haven er stor og har en dejlig terrasse og læhegn, hvor I kan sidde og nyde udsigten over de omkringliggende enge og marker. Her er desuden adgang til to disponible rum, der giver rig mulighed for opbevaring eller hobbyprojekter.

I er tæt på både skov, marker og sø, og der er stisystemer direkte til skolen og friluftsbadet. I har heller ikke langt til Brugsen, og det aktive forenings- og kulturliv i byen gør det nemt at blive en del af lokalsamfundet. Ruds Vedby har togstation og gode busforbindelser til Slagelse og København….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Glentevej 13A , 4291 Ruds Vedby1.495.000 kr.8.851 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.854 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 146 ㎡Grund: 1307 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-02 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x