Kornvej 1, 6715 Esbjerg N

6715 kornvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Diplomvilla med 144 etagemeter.

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/9 – klik på billede –

Diplom villa med 144 etagemeter, på stor grund i det efterspurgte Gl. Gjesing.

Velkommen til Kornvej 1 i Gl. Gjesing, hvor vi hos EDC Poul Erik Bech nu har fået til opgave at hjælpe med at finde næste ejer til denne charmerende og velholdte Diplom villa med beliggenhed mindre end 2 minutter fra den efterspurgte Vita skole og mindre end 5 minutter fra Esbjerg storcenter. Boligen er blevet passet grundigt og fremstår derfor i pæn og velholdt stand udvendigt.

Ejendommen indeholder på stueplan:
Lys entré med mindre garderobe. Lyst men ældre køkken, hvor der også er en fin mindre spiseplads, men også mulighed for at åbne op og skabe et køkken/alrum. Stuen er virkeligt lys og nem at indrette, samt har plads til at man ved etablering af let væk, kan få et ekstra børneværelse eller kontor. Der er fra stuen desuden udgang til den solvendte terrasse og have.
Ejendommen indeholder ½ etage op:
Pænt men ældre badeværelse med brus. Børneværelse med skabe og et stort forældresoveværelse med skabe.
Ejendommen indeholder ½ etage ned:
Den første del af den fantastiske kælder. Da man kun er ½ etage nede er her meget lyst og der er store vinduer til de 2 disponible rum, indrettet til 2 børneværelser, samt endnu et badeværelse med brus i samme ældre stil som det andet.
Kælderen indeholder:
2 fine disponible rum med mulighed for et vaskerum og et værksted, hvor der også er alt teknikken til ejendommen.

Til denne fine ejendom hører en stor grund på hele 871 m2 med lukket og fin have, flere gode terrasser og en stor garage.

Vi glæder os over at kunne tilbyde denne fine ejendom med rigtigt mange gode muligheder og en yderst attraktiv beliggenhed i Gl. Gjesing. Ring til os på 76104800 og aftal din tid til fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kornvej 1 , 6715 Esbjerg N1.748.000 kr.14.137 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.869 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 93 ㎡Grund: 871 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-29 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x