Helgesvej 4, 4700 Næstved

4700 helgesvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende dobbelthus-villa i Næstved centrum

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/9 – klik på billede –

Velkommen til Helgesvej 4 i hjertet af Næstved, hvor denne charmerende dobbelthus villa nu venter på sin næste ejer.

Få hundrede meter fra bymidten og byens butikker, cafér, restauranter og kulturtilbud. Næstved Station er også lige om hjørnet. Selvom du bor meget centralt her, vil du stadig finde fred og ro i boligen og ikke mindst i den hyggelige have. Du får også plads til 2 biler i din egen indkørsel og et veldisponeret udhus.

Grunden er på 470 m2 og ejer har skabt et lækkert udemiljø der oser af sydlandsk stemning. Her finder du en indbydende overdækket terrasse og stor træterrasse, hvor solen kan nydes uforstyrret. Resten af haven er gjort nem at holde.

Huset er opført i 1914 og løbende renoveret og moderniseret.

I stuetagen finder du entré med trappeoopgang til 1. salen og kommer videre ind i det store køkken/alrum, hvor der er åbnet ind til dagligstuen. Du vil nyde den direkte adgang fra køkken/alrum videre ud til den overdækkede terrasse, som nemt bliver en integreret del af det daglige opholdrum. Herudover er der en lille mellemgang med trappe til kælderen og gæstetoilet. Førstesalen er indrettet med en mellemgang, 3 gode værelser, herfa 1 med walk-in closet og husets badeværelse. På grund af husets tagkonstruktion, vil du få en rigtig god rumfølelse på førstesalen uden begrænsende skråvægge. Kælderen er rigtig pænt istandsat og anvendelig til mange formål. Der er flere disponible rum med masser af opbevaringsplads, et rum er indrettet som bryggers med vaskemaksine og tørretumbler. En trappe fører dig også videre direkte op i haven.

Tag et kig på billederne og ring til Ken på 28745400, hvis du ønsker at opleve husets charme i virkeligheden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Helgesvej 4 , 4700 Næstved2.795.000 kr.19.105 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.069 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 141 ㎡Grund: 470 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1914Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-29 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x