Kirkestræde 31, 5960 Marstal

5960 kirkestraede 31 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

PRÆSTENTABELT BYHUS / FRITIDSHUS I MARSTAL

Velkommen til det charmerende, nyrenoverede hus i hjertet af Martsal!

Huset har et indbydende og lyst interiør, hvor de fire sengepladser byder dig og dine kære velkommen til en afslappende ferie. Dobbeltseng på husets 1.sal ~I husets nyrenoverede anneks, findes yderligere dobbeltseng.

Udenfor åbner det sig op til en gårdhave, hvor du kan nyde solen, mens du nyder en kop kaffe eller en kold forfriskning. Omgivet af karakterfulde bygninger og hyggelige gader, er dette hus det perfekte udgangspunkt for at udforske Martsals lokale kultur og seværdigheder.

Hvad enten du kommer for at slappe af, skabe nye minder eller bare nyde samværet med dine nærmeste, så er dette hus det perfekte hjem-fra-hjemmet. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Indeholder:Når du træder ind i huset, mødes du af en lille entré, hvorfra der er trappeopgang til første sal samt adgang til en rummelig dobbeltstue.Stuen er præget af et smukt lysindfald, flotte trægulve og er ideelt indrettet med både spiseafdeling og en hyggelig sofakrog. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig terrasse, hvor du kan nyde din morgenkaffe i de lune sommermorgener.

Køkkenet er praktisk placeret i åben forbindelse med stuen og byder på god skabsplads samt en funktionel indretning. Fra køkkenet ledes du videre ud til en mellemgang, der giver adgang til badeværelse og udgang til haven. Herfra er der også udgang til en lille gårdhave, der fører ud til gaden.

På førstesalen kommer du op på et rummeligt repos, hvor der er mulighed for at have et godt kontor, eller en ekstra soveplads. Herfra er der ligeledes indgang til et stort og lyst soveværelse.

~

Udenfor finder du en skøn og nem have, som er ideel til afslapning og hyggelige sammenkomster. For enden af haven ligger et flot og nyrenoveret anneks, der rummer ~to disponible rum og en varmepumpe – perfekt til gæster eller som hobbyrum.~

Her får du et hjem, hvor du kan skabe nye minder, slappe af og nyde livet i fulde drag – uanset om du søger et helårshus eller et fritidshus.

Der er tilsluttet fjernvarme, varmepumpe i anneks og vand fra Ærø Forsyning

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal….og hele Ærø.

ÆRØEn ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde alt – fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift – noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at alt var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.Og det er derfor, at vi siger, at Drømmen er på en ø!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkestræde 31 , 5960 Marstal1.200.000 kr.16.901 kr/㎡Ejer Udgifter: 901 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: FStørrelse: 68 ㎡Grund: 176 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1877Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-21 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x