Falkoner Alle 46 5-th, 2000 Frederiksberg

2000 falkoner alle 46 5 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Liebhaveri i hjertet af Frederiksberg, ekstraordinær penthouselejlighed 267 etage kvm i 2 plan med tagaltan og smukke ateliervinduer, som giver et fantastisk lysindfald.

Velkommen til denne unikke og højloftede penthouselejlighed på etage kvm 267 kvm fordelt over to plan. Lejligheden byder på 150 kvm højloftet og elegant bolig i stueplan og yderligere ca. 80 kvm indrettet bolig kvm på lejlighedens 2.sal. Udover dette er~ ca. 37 kvm fordelt på 2 loftsrum i lejligheden, perfekt for køberen, der drømmer om masser af plads.

Lejligheden rummer alt, hvad hjertet kan begære: To stuer en suite, et rummeligt soveværelse med flot skabsvæg, et stort køkken-alrum med gulvvarme, her er direkte udgang til tagaltanen, to flotte badeværelser med gulvvarme – hvoraf det ene er udstyret med vaskefaciliteter. Derudover fører en trappe til tagetagen, som byder på flere spændende værelser og masser af muligheder for at indrette sig efter behov.

Fra de store ateliervinduer kan du opleve de smukkeste solnedgange og lade dig betage af byens lys, mens du nyder den rolige stemning, der hviler over ejendommen. Tagaltanen inviterer til hyggelige stunder med udsigt over gårdmiljøet, hvor roen og den friske luft skaber en lille oase midt i byen.

Hovedejendommen, opført i 1914, er løbende vedligeholdt, fremstår i ~præsentabel og vedligeholdt stand, der er vedtaget kommende renoveringer af faldstammer og stigstrenge, som allerede betalt af sælger. Med en beliggenhed på det eftertragtede Falkoner Allé, er du omringet af charmerende caféer, spændende butikker og med metroen, CBS, Frederiksberg Svømmehal og det populære Frederiksberg Centret lige rundt om hjørnet. En unik lejlighed med den skønneste atmosfære.

Velkommen til Falkoner Alle 46, 5.sal th….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Falkoner Alle 46 5-th, 2000 Frederiksberg10.995.000 kr.73.300 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.991 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 150 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1914

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x