Bolleskovvej 4, 9330 Dronninglund

9330 bolleskovvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Helt særlig ejendom ved Dronninglund

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/9 – klik på billede –

På Bolleskovvej 4, 9330 Dronninglund venter en enestående boligoplevelse – en oase af fred og idyl, hvor moderne komfort møder naturskønne omgivelser. Her får du mulighed for at bo midt i naturen med åbne vidder og smukke udsigter, mens du stadig har Dronninglund og Aalborg inden for rækkevidde. Ejendommen er særdeles velholdt og byder på luksuriøse detaljer som gulvvarme, varmepumpe, grovkøkken/multirum og et stort værksted.

Boligen:
Når du træder indenfor, bliver du mødt af en lys og rummelig atmosfære med et køkken/alrum, som fungerer som boligens naturlige samlingspunkt. Her er der plads til både hverdagens aktiviteter og hyggelige middage med venner og familie. Huset rummer fire store, reelle værelser og et skønt badeværelse. På førstesalen finder du en stor stue med panoramaudsigt over det omgivende landskab, hvor du kan nyde både solopgang og solnedgangen i rolige omgivelser.

Udendørs:
Udenfor venter fire uforstyrrede terrasser, som gør det muligt at nyde solen hele dagen. Den store frugthave inviterer til afslapning og selvforsyning, og der er desuden rig mulighed for hestehold mv. Den dobbelte carport har elladestander, og der er gode parkeringsmuligheder. Ejendommen byder også på en skolebus for enden af vejen, og skole samt indkøbsmuligheder ligger kun 5 minutters kørsel væk i Dronninglund – samtidig er der blot 35 km til Aalborg centrum.

Her er alt fra velplejet have, mulighed for kreativitet og udfoldelse til et solidt naboskab med flere børnefamilier. Denne ejendom er ideel for dem, der ønsker et fredeligt liv på landet uden at gå på kompromis med moderne komfort og praktiske løsninger.En sand perle, der skal opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bolleskovvej 4 , 9330 Dronninglund2.695.000 kr.5.875 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.985 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 203 ㎡Grund: 9633 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1923Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x