Nørgårdsvej 4, 9260 Gistrup

9260 norgardsvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

CENTRALT BELIGGENDE I GISTRUP

Centralt beliggende i Gistrup

– Fint hus med mange muligheder
– Rummeligt badeværelse
– Lyst køkken
– Skønne udearealer

BELIGGENHED:
Mindre hus centralt i Gistrup, der er kendt for sit aktive foreningsliv, Lundby Krat skovområde og Ørnehøj Golfbane. Gistrup er ovenikøbet et område der vil blomstre yderligere i de kommende år, når Supersygehuset står færdigt. Derudover er der kort afstand til universitetet, der er i konstant udvikling.
Der er gåafstand til alle byens facilieteter, såsom , skole, sport og handelsmuligheder. samt ikke mindst skoven hvor der er fantastisk at gå og løbe. Ligeledes er der mulighed for at cykle til Aalborg via stisystemer.

BESKRIVELSE BOLIG:
Huset er indrettet med forgang, bryggers med udgang til oprindelig garage, der i dag er indrettet som disponibelt rum som ekstra stue. Der er badeværelse med bruser, soveværelse med skabsvæg og to gode værelser, fint lyst køkken med spiseplads og vinkelstue med udgang til terrasse.

Der er hele tre terrasser, så du altid kan finde læ og sol, ligesom der er god plads til grill og hygge. Herudover er der dejlig ugeneret have bag huset med plads til leg, boldspil og trampolin. I haven er der et skønt drivhus med gode vindruer og andet godt.

Der er tilhørende carport og en ekstra holdeplads….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørgårdsvej 4 , 9260 Gistrup1.699.000 kr.15.452 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.382 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 105 ㎡Grund: 683 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x