Balgårdsvej 17, 8981 Spentrup

8981 balgardsvej 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indbydende og særdeles velholdt villa i fredfyldte omgivelser

Boligen er placeret på en 3.638 kvm stor og meget velplejet grund, der både byder på smuk udsigt og mange muligheder. Opført i 2006 fremstår villaen i flot, moderne stand som en stilfuld etplansbolig. Med en yderst velindrettet planløsning og fuldmurede vægge tilbyder boligen høj kvalitet hele vejen igennem. Beliggende blot 10 minutters kørsel fra E45 (ved Purhus), giver ejendommen både ro og nærhed til naturen samt nem adgang til motorvej, indkøb, skole og andre faciliteter.

Grunden byder på mange små oaser, hvor man kan finde ro og fordybelse midt i den mangfoldige natur. I Gassum får man rigtig meget for pengene, og på Balgårdsvej 17 finder I en rummelig bolig, ideel for hele familien. Her er en fantastisk udsigt til marker og natur. Ved ankomst bliver man mødt af en velholdt villa med en integreret carport, og i forlængelse heraf et praktisk redskabsrum. Den store indkørsel har plads til flere biler.

Huset er bygget med gode materialer og opvarmes med olie. Indenfor finder I 155 kvadratmeter fordelt på ét plan med gulvvarme overalt og en familievenlig planløsning. Villaen har tre gode og regulære værelser, to badeværelser samt en separat børne- og forældreafdeling. Køkkenet er åbent forbundet med alrummet, hvor franske døre leder ind til den rummelige og lysvenlige stue. Fra køkkenet er der direkte udgang til den sydvestvendte terrasse, hvor du kan nyde solen det meste af dagen samt en skøn udsigt over de åbne marker og frit syn til det naturskønne landskab. Boligen ligger højt placeret i udkanten af byen og byder på rolige omgivelser, samtidig med at hverdagslivets behov let kan imødekommes med kort afstand til indkøb, skole og daginstitution. Skolebussen kører forbi.

Kort om Gassum by:

Gassum er en charmerende og fredfyldt landsby beliggende i postnummer 8981 i Randers Kommune. Byen er omgivet af smuk, mangfoldig natur og har en afslappende atmosfære, hvilket gør den til det ideelle sted for dem, der søger en rolig og naturnær tilværelse. Med sin beliggenhed tæt på både marker og skovområder tilbyder Gassum skønne rammer for gåture, cykelture og andre naturoplevelser.

På trods af sin rolige placering er Gassum centralt placeret med kun 10 minutters kørsel til motorvejsforbindelser, herunder E45, hvilket gør det nemt at komme til større byer som Randers, Aalborg og Aarhus. Det giver samtidig nem adgang til arbejdspladser, indkøb og fritidsaktiviteter i de nærliggende byer.

Selvom Gassum er en mindre by, byder området på et stærkt lokalsamfund, hvor sammenhold og fællesskab er i fokus. For børnefamilier er det en attraktiv beliggenhed med trygge rammer og gode muligheder for børns trivsel i nærheden af naturen. Gassum kombinerer landlig idyl med en praktisk nærhed til større byer, hvilket gør det til et attraktivt sted at bosætte sig for familier, par og alle, der værdsætter ro og fællesskab.

Kontakt os for yderligere oplysninger eller en fremvisning af denne yderst velholdte villa.

Hvis du skal sælge din bolig, står vi også altid klar med en gratis salgsvurdering og et godt tilbud på salget.

Ring til os på tlf. 72 11 16 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Balgårdsvej 17 , 8981 Spentrup2.345.000 kr.14.583 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.581 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 155 ㎡Grund: 3638 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2006Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x