Hadsundvej 86A 1-tv, 9000 Aalborg

9000 hadsundvej 86a 1 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Drømmeboligen venter: Lys og indflytningsklar 3-værelses i hjertet af Vejgaard

Forestil dig en bolig, hvor hver kvadratmeter er nøje overvejet for at skabe den perfekte ramme om dit liv. Denne indflytningsklare 3 værelses ejerlejlighed på 88 kvadratmeter, opført i 1969, er netop sådan et hjem. Med sin centrale placering i det rolige kvarter Vejgaard, er du aldrig langt fra Aalborg´s pulserende liv, samtidig med at du kan nyde freden i dit eget private hjem.

Lejligheden byder på et stort soveværelse, der lover ro og genopladning efter dagens travlhed. Det andet værelse fungerer perfekt som børneværelse eller kontor for den hjemmearbejdende professionelle, der søger et produktivt miljø uden at gå på kompromis med hjemmets hygge. Hver morgen kan du vågne op til en lejlighed badet i naturligt lys, der strømmer ind gennem de store vinduer og fylder rummene med energi og varme. Det er muligt at tilkøbe garage til kr. 75.000 til denne lejlighed.

Det flotte badeværelse står klar til at forkæle dig med velvære og afslapning. Her har hver detalje fået opmærksomhed – alt sammen designet for at skabe en oase af ro midt i din travle hverdag. Køkken med hyggelig spiseplads udgør hjertet i hjemmet; et pænt og praktisk rum hvor madlavning bliver en fornøjelse og måltiderne samler familie og venner.

En særlig perle ved denne ejendom er den hyggelige altan. Forestil dig lune sommeraftener under åben himmel eller solrige morgener med kaffe og avisen – alt dette kan blive en del af din daglige rutine. Altanen vender mod solen og inviterer naturen indenfor; et lille stykke privat paradis hvor byens larm synes langt væk.

Beliggende tæt på alle byens faciliteter får du her både roen fra det charmerende Vejgaard samt nem adgang til shopping, caféer, parker og transportmuligheder – alt hvad hjertet begærer ligger inden for rækkevidde. Dette er ikke bare endnu en lejlighed; det er et hjem skabt med tanke på livskvalitet, komfort og stil.

Grib chancen for at gøre denne drømmende oase til dit nye hjem. Perfekt for dem der søger harmoni mellem bylivets bekvemmeligheder og hjemmets fredfyldte atmosfære.

Booke en fremvisning i dag på tlf. 6115 1513…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hadsundvej 86A 1-tv, 9000 Aalborg1.398.000 kr.15.886 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.679 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 88 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1969

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x