Oluf Borchs Vej 42, 9000 Aalborg

9000 oluf borchs vej 42 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa beliggende i Kærby

Åbent hus med tilmeldingskrav 12/9 – klik på billede –

Velkommen til Oluf Borchs vej 42
Boligen ligger i et stille og charmerende kvarter med kort gå gang til Kærbyskole og børnehave. Det populære kvarter har kort afstand for alt hvad dagligdagen rummer. Der er blandt andet kort afstand til diverse indkøbsmuligheder, kort afstand til Aalborg centrum, City syd og Sygehus syd.
Boligen tilbyder en dejlig velholdt have, som er omsluttet af hække til privatheden, og med overdækket terrasse ud til haven. Husets indretning giver en super flot belysning fra solen, hvilket giver den traditionelle opbygning en varm og charmerende stemning. Boligens planløsning byder på 6 rummelige værelser. Du bliver imødekommet af en stor lys entre, hvor der er lagt hvide fliser, hvilket giver en smuk glans til rummet. Idet du kommer ind i entréen, bliver du mødt af boligens første soveværelse og toilet. Husets traditionelle opbygning udspringer fra gangen man træder ind i efter entreen. Gangen giver adgang til det store badeværelse, med bruser, karbad og sauna. Badeværelset er lavet med hvide fliser og et højtsiddende vindue, som giver en naturlig oplysning. På modsatte side af badeværelset ses et af værelserne. Soveværelset er lyst og indbydende med et indbygget skab og et vindue, der giver masser af naturligt lys. Ligefrem for gangen bliver man imødekommet af den første store og rummelig stue. Stuen giver en super fin fordelingsgang, som giver en åbenhed i huset og en god adgang til køkken, spisestue og stue mere. Spisestuen lægger også op ad udestuen/terrassen, som giver en naturlig og flot belysning der fremhæver trægulvet og den åbneplads. For at fuldende denne super fine villa, så har den på ydersiden af huset en lang indkørsel med en fin garage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Oluf Borchs Vej 42 , 9000 Aalborg3.295.000 kr.18.030 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.877 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 176 ㎡Grund: 704 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-08 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x