Bøgevej 6, 7600 Struer

7600 bogevej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn familievilla i roligt kvarter

Denne skønne villa, med en unik planløsning er løbende renoveret – og senest i 2022 fik badeværelse, bryggers, stue og soveværelse den helt store tur. Her er der ikke gået på kompromis med materialet valg og det flotte tidløse design. Herudover er der komplet ny el, vand, & varme hovedinstallationer i huset. Ligesom brønd og afløb er skiftet til plast, så alt står som nyt. En rigtig dejlig villa, som man kan flytte lige ind i, men som også har alternative indretningsmuligheder. Den gode indretning gør huset specielt familievenligt, idet der er god mulighed for at familien kan vokse i huset. Samtidig giver planløsningen også rig mulighed for alternative indretninger, således er der mulighed for at bo i den ene ende af huset mens børnene er små – men samtidig er der god mulighed for en separat voksenafdeling og ungdomsafdeling, når børnene bliver større. Ved ankomsten til huset mærker man straks en god energi, og specielt køkken/alrummet med de bløde farver udstråler ro uden skarpe kontraster. Huset stue og køkken ligger ud i et og med brændeovn og gulvvarme er dette husets naturlige samlingspunkt. Positivt er det også, at der fra dette rum er direkte udgang til den sydvendte træterrasse, og den skønne lukkede have. Terrassen er halvt overdækket og der er udvendig pejs i den ene ende – en skøn plet, som indbyder til at nyde de varme sommerdage og grill-hygge på de lune sommeraftener. Det naturlige skolevalg i dette område er Limfjordsskolen, som ligger tæt på hjemmet – herfra er der ligeledes kort afstand til det nyopførte Bangs Børnehus som rummer både børnehave og vuggestue. Med kun ca. 500 m. til nærmeste dagligvarebutik, gør det nemt og hurtigt at foretage daglige indkøb. Til villaen hører både isoleret garage og en carport – så her er god mulighed for at etablere et lille værksted for de mænd, som ønsker sig noget sådant. Struer, lydens by -byder med dens beliggenhed ved Limfjorden på såvel fantastiske naturoplevelser ved strand og havn, ligesom den byder på et rigt kulturliv, stort udbud af specialbutikker, spisesteder, skole og uddannelsesmuligheder- alt sammen i kort afstand fra hjemmet. Ring allerede i dag på 97 85 19 00, så aftaler vi en tid, der passer dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bøgevej 6 , 7600 Struer1.595.000 kr.8.608 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.623 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 177 ㎡Grund: 735 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-21 check den her

Bøgevej 6, 7600 Struer

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skøn familievilla i roligt kvarter

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/6 – klik på billede –

Denne skønne villa, med en unik planløsning er løbende renoveret – og senest i 2022 fik badeværelse, bryggers, stue og soveværelse den helt store tur. Her er der ikke gået på kompromis med materialet valg og det flotte tidløse design. Herudover er der komplet ny el, vand, & varme hovedinstallationer i huset. Ligesom brønd og afløb er skiftet til plast, så alt står spritnyt.

En rigtig dejlig villa, som man kan flytte lige ind i, men som også har alternative indretningsmuligheder.

Den gode indretning gør huset specielt familievenligt, idet der er god mulighed for at familien kan vokse i huset. Samtidig giver planløsningen også rig mulighed for alternative indretninger, således er der mulighed for at bo i den ene ende af huset mens børnene er små – men samtidig er der god mulighed for en separat voksenafdeling og ungdomsafdeling, når børnene bliver større.

Ved ankomsten til huset mærker man straks en god energi, og specielt køkken/alrummet med de bløde farver udstråler ro uden skarpe kontraster. Huset stue og køkken ligger ud i et og med brændeovn og gulvvarme er dette husets naturlige samlingspunkt. Positivt er det også, at der fra dette rum er direkte udgang til den sydvendte træterrasse, og den skønne lukkede have. Terrassen er halvt overdækket og der er udvendig pejs i den ene ende – en skøn plet, som indbyder til at nyde de varme sommerdage og grill-hygge på de lune sommeraftener.

Det naturlige skolevalg i dette område er Limfjordsskolen, som ligger tæt på hjemmet – herfra er der ligeledes kort afstand til det nyopførte Bangs Børnehus som rummer både børnehave og vuggestue. Med kun ca. 500 m. til nærmeste dagligvarebutik, gør det nemt og hurtigt at foretage daglige indkøb.

Til villaen hører både isoleret garage og en carport – så her er god mulighed for at etablere et lille værksted for de mænd, som ønsker sig noget sådant.

Struer, lydens by -byder med dens beliggenhed ved Limfjorden på såvel fantastiske naturoplevelser ved strand og havn, ligesom den byder på et rigt kulturliv, stort udbud af specialbutikker, spisesteder, skole og uddannelsesmuligheder- alt sammen i kort afstand fra hjemmet. Ring allerede i dag på 97 85 19 00, så aftaler vi en tid, der passer dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bøgevej 6 , 7600 Struer1.595.000 kr.8.608 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.342 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 177 ㎡Grund: 735 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1968